Apple Kablosuz Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard

/ 29 Ekim 2017 / 2.069 / yorumsuz
Apple Kablosuz Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard

Apple Kablosuz Klavye Magic Keyboard özellikleri ve Fiyatı

Apple, yeni iMac modellerine oldukça yakışacak olan yepyeni Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard modelini sundu. Peki, yeni Magic Keyboard modeli ne kadar?

Apple’dan yeni kablosuz klavye!

Apple, kablosuz kullanım sunan Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard ürünüyle birlikte klavyelerindeki kablo devrini tamamen kapattı. WWDC 2017 sonrası, Apple Store’da artık hiçbir kablolu klavye kalmamış durumda.

Apple Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard özellikleri

Yeni Magic Keyboard modeli genişletilmiş yerleşime, belge içinde gezinmeyi kolaylaştıran hızlı kaydırma özelliğine ve oyun oynamayı daha eğlenceli hale getiren tam boy ok tuşlarına sahip. Klavyede her tuşun altında bulunan ve daha stabil bir deneyim sunan makas tipi mekanizması bulunuyor. Tuşlar arasında daha rahat gezinme sağlayan tasarımı ve sade görünümüyle ürün kullanıcısına rahat ve net bir yazma deneyimi sunmakta.

Üründeki sayısal tuş takımı, elektronik tablolar ve finans uygulamaları için kullanım kolaylığı anlamına geliyor. Şarj edilebilir yerleşik pilin, klavyeye iki şarj arasında bir aydan daha fazla süre güç sağlayacak kadar uzun dayandığı ifade ediliyor. Şarj işlemi ise Lightning-USB kablosu üzerinden gerçekleştiriliyor. Aygıtlarla bağlantı ise Bluetooth aracılığıyla gerçekleştiriliyor.

Türkçe Q ve Türkçe F tuş dizilimi seçeneklerine sahip Sayısal Tuş Takımlı Magic Keyboard, 599 TL fiyatla satışa çıkmış durumda. Bu rakamın böyle bir klavye için oldukça yüksek olduğunu da belirtmeden geçemeyeceğiz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz