2017 En İyi En Popüler PC Oyunları

/ 29 Ekim 2017 / 1.594 / yorumsuz
2017 En İyi En Popüler PC Oyunları

2017de Çıkan En İyi oyunlar

PC Gaming Show 2017’deki En Müthiş Oyunlar!

E3 2017’deki PC Gaming Show 2017’de ortaya çıkan en iyi oyunları sıraladık! İşte bizi bekleyen müthiş oyunlar…

E3 2017’deki PC Gaming Show 2017, şimdiye kadarki en büyük oyun şovlarından biri oldu. Etkinlikte en büyük oyun firmalarının en heyecan verici oyunlarından bazılarıyla tanıştık. PC oyunlarının heyecanını kaybettiğini düşünüyorsanız, çok yanıldığınızı listemize göz attığınızda anlayacaksınız. İşte E3 2017’deki en müthiş PC oyunları.

Ooblets

Fazlasıyla sevimli oyunlardan olan Ooblets, The Sims, Pokemon ve Harvest Moon’un bir karışımı gibi. Bu kulağınıza garip geliyorsa, oyunu canlı halde görmek için biraz daha bekleyin. Ooblets, Windows 10 ve Xbox One için 2018’de çıkacak.

Total Warhammer 2

Planlanan üçlünün ikinci gerçek zamanlı strateji oyunu Total Warhammer 2, çıktığı gün dört yeni ırk ile gelecek. Lizardmen, High Elves, Dark ve henüz açıklanmayan gizemli dördüncü ırktan biriyle oynayabilirsiniz.

Tunic

Secret Legend olarak tanınan oyun, şimdiye kadar gördüğümüz en sevimli izometrik hack’n’slasher’lardan bir tanesi. Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil.

BattleTech

Aynı isimdeki klasik oyunu temel alan BattleTech, yakında çıkacak olan sıra tabanlı bir strateji oyunu. Kickstarter’da istediği parayı başarıyla toplayan oyunun geliştiricileri, daha önce MechCommander ve MechAssault’ta da çalışmıştı. Bu yüzden takımın mech’leri sevdikleri kesin.

The Last Night

Piksel sanatının hüküm sürdüğü, neon ışıklarıyla süslü bu oyun, E3 2017’nin en önemli yıldızlarından bir tanesiydi. Geçmişteki Oddworld oyunlarından etkilenen oyunun kısmen platform, kısmen point-and-click macera oyunu olduğu söylenebilir. Oyun önümüzdeki sene Xbox One ve Windows 10 için yayınlanacak.
 
Echo Arena

İlk gerçek ikinci nesil VR oyunu olan Echo Arena, Oculus Rift’te ücretsiz olarak oynanabilecek. Oculus Rift’e ne zaman geleceğini ise henüz bilmiyoruz.

Grift Lands

Dokunanın bırakmakta zorlandığı Don’t Starve ve Don’t Starve Together’ın yapımcılarından gelen oyun, eşsiz sanat stiliyle takım tabanlı ve sıra tabanı dövüşü bir araya getiriyor.

Y-Lands

Bohemia askeri shooter serileriyle tanınsa da, Y-Lands adında çok farklı bir oyun üzerinde bir süredir çalışıyor. Bohemia’yı Minecraft’ın yaratıcılığı ile diğer Arma oyunlarının derin sistemlerini birleştirmeye çalışan bir girişim olarak tanımlayabiliriz. Y-Lands’te bolca gezinti, rastgele oluşturulmuş alan ve zanaatkarlık sizi bekliyor olacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz