3 G ile 4.5 G Arasındaki Hız Farkları Nelerdir

/ 29 Ekim 2017 / 1.821 / yorumsuz
3 G ile 4.5 G Arasındaki Hız Farkları Nelerdir

4.5G Bize Neler Getirdi? 3G’nin Üzerinde Nelere Sahip?

3G ve 3.4G kıyaslamasında ortaya çıkan farklar nedir? İndirme, yükleme hızları nasıl?

Gün geçtikçe gelişen teknoloji, mobil cihazlarınızdaki hızda da kendini gösteriyor. Birkaç dakikalık bir videoyu kesintisiz izlemek için dakikalarca beklemek eskide kaldı. 4.5G ile kesinti, donukluk yaşamadan istediğiniz müziği dinleyebilecek, videoyu izleyebilecek hatta film ve oyunlarınızı süper hızda indirebileceksiniz. 2G ve 3G bizim için çok da geçmişte kalmayan kavramlar. Bir filmi veya albümü indirmek için saatlerce beklediğiniz günlerden bahsediyoruz. Artık bu süre sadece bir dakika civarında.

HD Kalitesinde Kesintisiz Video

4.5G’nin bir diğer getirisi de şüphesiz ki görüntülü konuşmalardaki aksaklığı ortadan kaldırması oldu. 3G kullanıldığı zaman takılma olmadan görüntülü konuşma oldukça şans işiydi. Artık HD kalitesinde görüşmeler yapabiliyorsunuz.

Elbette bulunduğunuz coğrafi bölgenin koşulları, şebekenin yoğunluğu, kapsama alanı ve hizmet aldığınız baz istasyonu hızı etkileyebilir. Ve bu gibi sebeplerden dolayı zaman zaman 4.5G internet hızı düşebilir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz