Facebook Video reklamları Nasıl

/ 29 Ekim 2017 / 1.235 / yorumsuz
Facebook Video reklamları Nasıl
90 Saniyeyi Aşan Videolara Facebook Reklam Koyacak
 
Sosyal medya uygulamaları arasında şu anda dünyada en çok kullanıcıya sahip olan uygulama olarak öne çıkan Facebook şu anda yeni bir gelir kapısı elde edebilmek için yeni bir proje üzerinde çalışıyor. Hem şirketin kendisine hem de video yayıncılarına para kazandırma peşinde olan Facebook zaten uzun bir etkin bir reklam pazarlaması yürütüyordu. Yapılan yenilik ile beraber Facebook yönetimi video arası reklam uygulamasına geçiş yapacak. 
Mark Zuckerberg Projeye Onay Verdi 
Daha öncede benzer bir reklam çalışması gerçekleştiren ancak videolar öncesinde reklam alınması uygulaması Facebook patronu olan Mark Zuckerberg’e takılan departman bu sefer patrondan onay almayı başardı. Hayata geçirilecek olan uygulama ile beraber video yayınlayan kişiler videolarının 20. Saniyesinin ardından dilerlerse videolarına reklam alabilecekler. 
You Tube İle Rekabet Kızışacak
Şu anda en çok video tüketilen platform olan You Tube platformunun en yakın takipçisi olan Facebook atmış olduğu bu adım ile sahip olduğu potansiyeli kazanca çevirmeyi hedefliyor. Zaten Facebook Live uygulaması üzerinden bir süredir test edilen video arası reklam uygulaması başarılı bir şekilde hayata geçirilirse bu sayede hem Facebook yönetimi hem de video üretenler gelir elde edecekler. Facebook elde ettiği reklam gelirinin yüzde 55 oranındaki kısmı videoyu üreten kişi ya da kuruma aktaracak ve geriye kalan yüzde 45’lik bölümü kendi gelir hanesine yazdıracak. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz