Ses Videolarının Alt yazılı Çevirme Programı

/ 29 Ekim 2017 / 2.994 / yorumsuz
Ses Videolarının Alt yazılı Çevirme Programı

Anchor ile Ses Dosyaları Paylaşmaya Hazır Altyazılı Videolara Dönüşecek!

Podcast yayınlama aracı olarak hizmet vermek üzere geliştirilen ve ilk olarak geçen sene teknoloji meraklılarının kullanımına sunulan Anchor kendisini yenilemeye devam ediyor. Yapılan yeni düzenlemeler ile beraber kaydedilen ses dosyaları paylaşıma hazır videolara çevriliyor.

Anchor Videos İle Büyük Bir Sorunu Çözüyor 

Getirilen yeni özellik sayesinde kaydetmiş olduğunuz ses dosyaları otomatik olarak kısa videolara çevriliyor ve videoda ses kaydında söylediğiniz kelimelerde alt yazıya dökülüyor. Oluşturulan bu videolar kullanıcı tarafından sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılıyor. Getirilen yeni özellik sayesinde Podcast kullanıcılarının yaşamış olduğu sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım sorunu da ortadan kaldırılmış oldu. Yayımlanan Podcastler artık sosyal medya hesaplarından tanıtılarak daha fazla izleme şansı elde edilecek.

Ses Videolarının Paylaşım Zorluğu Aşılmış Oldu 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Anchor CEO’su Mike Mignano ses dosyalarının sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımının zorluğuna vurgu yaparak getirmiş oldukları bu yenilik ile artık bu zorluğu da aşmış oldukları müjdesini vermiş oldu. Anchor uygulaması hem Android hem de İOS işletim sisteminde kullanılabiliyor.
Uygulamayı mağazaya girip indirdikten sonra oluşturduğunuz ses kayıtlarını videoya dökebiliyor ardından da bu videoları kullandığınız sosyal medya hesapları üzerinden paylaşabiliyorsunuz. Paylaşımlarınızı en popüler sosyal medya ağları olan Facebook, İnstagram ve Twitter üzerinden yapmanıza olanak sağlanırken oluşturulan videoların boyutlarında da değişiklik yapmanıza olanak sağlanıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz