HTC U11 Android O Güncellemesi Geldi mi

/ 29 Ekim 2017 / 1.337 / yorumsuz
HTC U11 Android O Güncellemesi Geldi mi
Android 0 Güncellemesi HTC U11’e Ne Zaman Gelecek?
HTC cihazları için büyük bir merak konusu olan Android 0 güncellemesi için yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan yeni açıklamaya göre HTC U11’e Android 0 güncellemesi çok yakında geliyor. Android 8.0 Oreo güncellemesi için büyük bir sabırsızlıkla bekleyen HTC U11 kullanıcıları için bekledikleri müjdeli haber geldi ve güncellemenin 2017 yılının sonuna kadar kesin olarak cihazlara dağıtılacağı açıklandı. 
İlk Olarak HTC U11 Alacak 
Güncellemeyi ilk olarak kendi kullanıcılarına sunmak için atakta bulunan HTC markası ilk olarak güncellemeyi son çıkan modeli olan HTC U11 modeline verecek. HTC markasının şu anda amiral model olarak kabul ettiği HTC U11 modeli Android 8.0 Oreo güncellemesini ilk alan model olacak ancak diğer modellere de HTC markası güncellemeyi büyük bir hızla vermeye çalışacak. 
Resmi Olarak Yapılan Bir Açıklama Bulunmuyor
Ne yazık ki HTC cephesi tarafından güncelleme için kesin bir açıklama yapılmış durumda değil. Bu nedenle açıklanan güncelleme tarihi sadece gayri resmi bir tahmin olarak yazılı basında yer alıyor. Ancak şirketten alınan bilgilere göre güncelleme en geç 2018 yılının ilk ayları itibari ile ilk olarak HTC U11 modeli olmak üzere son satılan tüm modellere gelmiş olacak. HTC bu konuda tüm çalışmaları büyük bir titizlikle yaparken firmanın güncellemeyi ilk alan markalardan biri olmak için yoğun bir çaba içinde olduğu belirtiliyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz