Google Asistan Gelen Cep telefonları

/ 29 Ekim 2017 / 1.578 / yorumsuz
Google Asistan Gelen Cep telefonları

Android 6.0’lılar Google Asistana Kavuşuyor

Yenilenen ve pek çok yeni özellik kazanan Google Asistan hatırlanacağı üzere ilk olarak Pixel ve Pixel XL modellerinde kullanıma sunulmuştu. Google tarafından yapılan resmi açıklama ile Google Asistanın diğer cihazlara da getirileceği duyuruldu. İlk çıkarıldığı dönemde sadece Google tarafından üretilen akıllı telefon modelleri olan Google Pixel ve Google Pixel XL modellerinde kullanıma sunulması sonucunda sadece Google cihazlarla sınırlı kalacağı endişesi yaşatan Google Asistan böylelikle tüm cihazların kullanımına açılmış oldu.

LG G6 Kullanıcıları Da Yararlanacak

Mobil Dünya Kongresi etkinliğinde resmi tanıtımı yapılacak olan LG G6 modelinde de olduğu duyurulan Google Asistan buna ek olarak cihazlarında en az Android 6.0 ve üstü sürümü olan kişilerin de kullanıma açılmış oldu. Ancak Google Asistan uygulamasını indirmek isteyen kişilerin bir süre dil sorunu yaşamaları kaçınılmaz görünüyor.

Çünkü uygulama ilk olarak Amerika, İngiltere ve Avustralya’da İngilizce dil seçeneği ile indirme marketinde yerini alacak. Daha sonra kademeli olarak Almanya’da Almanca dil desteği ile indirime açılacak. 2017 yılsonuna kadar ise diğer ülkelere de yine kademeli olarak indirme seçeneği sunulacak. Ancak dil desteği için Türkçe seçeneğinin ne zaman geleceği hakkında kesin bir bilgilendirme de bulunmadı. Ancak yılsonuna kadar Türkçe Google Asistan desteğinin tüm cihazlara gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. LG G6 modelinde ise Türkçe destek olup olmayacağı merak konusu oldu.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz