Android’de Yeniden Doğan En İyi 5 Amiga Oyunu

/ 29 Ekim 2017 / 2.219 / yorumsuz
Android’de Yeniden Doğan En İyi 5 Amiga Oyunu

Android’de Yeniden Doğan En İyi 5 Amiga Oyunu! 

Android İçin En iyi Amiga Oyunları 5 Adet

Android’li cihazlarda yeniden doğan 5 klasik Amiga oyununu sizin için sıraladık!

Android’li cihazlarda yeniden doğan 5 klasik Amiga oyununu sizin için sıraladık!Amiga’nın popüler olduğu 1985 ile 1995 arasında 1.755 oyun çıktı. Bu oyunlar, geçen zamanla birlikte yok olmadılar; Amiga hayranları oyunları canlı tutmayı başardı. Bugün Amiga uyumlu işletim sistemlerini, yeni donanımları ve emulator’leri kullanarak bu oyunları oynamanız mümkün. Bazı Amiga oyunları ise baştan oluşturuldu ve mobil cihazlar için tekrar yayınlandı!

Aşağıda Android için yayınlanan, Google Play Store‘dan küçük bir ücret karşılığında indirebileceğiniz en iyi 5 Amiga oyununu sizin için sıraladık. Bu oyunların bazıları baştan oluşturulmuş iken, bazıları emulator üzerinde çalışıyor.

1. Alien Breed (6 TL)

Kuş bakışı bir oyun stiline sahip Alien Breed, kısmen Alien filmlerinden ilham alıyor. Android’de tekrar canlanan oyunun klasik 16-bit’lik bir modu ve yenilenerek grafikleri cilalanmış bir modu (enhanced mode) var.

Alien Breed Gameplay AndroidAlien Breed Gameplay Android

Si te gusto el video por favor deja tu like, eso ayuda mucho al canal! ¡Haz clic en Mostrar más¡ Twitter: ___________________________________________________ Gameplay de Alien Breed para Android probado en Nexus 7. Alien Breed es el clásico de ciencia ficción, top-down shooter desarrollado por Team17. Lanzamiento originalmente en 1991, Alien Breed ha sido rehecho para Android que sólo puede significar una cosa … es el momento de apagar las luces, sube el sonido y el encuentro Alien Breed otra vez! Alien Breed is the classic sci-fi, top-down shooter developed by Team17. Launching originally in 1991, Alien Breed has now been remade for Android which can only mean one thing… it’s time to turn down the lights, turn up the sounds and encounter Alien Breed again! Download Alien Breed

Google Play’den indirin: Alien Breed (6 TL)

2. R-Type (6,10 TL)

Bir arcade oyunu olan R-Type, aslında Amiga’ya özel değil. Ancak R-Type’ı MOGA kontrolü desteğiyle Android’de de oynayabilirsiniz. Yatay olarak kayan shooter’da Arrowhead aracını yönetiyorsunuz ve göreviniz, Bydo İmparatorluğu’nu yıkmak. Her seviyenin sonundaki boss’u öldürmek için yeteneklerinizi konuşturmanız gerekecek.

R-Type - Trailer Android™R-Type – Trailer Android™

R-Type – trailer for Android™. (c) IREM ENGINEERING INC. (c) Ported by DotEmu SAS – All rights reserved.

Google Play’den indirin: R-Type (6,10 TL)

3. Another World (13 TL)

En müthiş Amiga oyunlarından biri olan Another World, HD grafiklerle yenilenerek tekrar yayınlandı. Ne mutlu ki 16-bit moduna dönüp, orijinal oyunun tadını çıkarabiliyorsunuz. Oyunda uzaylıların dünyasına düşen fizik araştırmacısı Lester Knight Chaykin’i kontrol ediyorsunuz. Kaçmayı başarabilecek misiniz?

Another World Android - Official TrailerAnother World Android – Official Trailer

Available in HD on Android : Also known as Out Of This World™ and released across more than a dozen platforms since its 1991 debut, Another World™ has attained cult status among critics. This masterpiece is now available on a wide range of Android devices including Samsung Galaxy S2, Asus Transformer, Motorola Xoom, Xperia PLAY optimised. Zeemote support.

Google Play’den indirin: Another World (13 TL)

4. Dizzy Prince of the Yolkfolk (5,5 TL)

Yumurta şekilli karakterleri seviyorsanız, Dizzy’yi belki de biliyorsunuz. Koşabilen, yuvarlanabilen ve takla atabilen Dizzy’ye kız arkadaşı Daisy’yi kurtarmasına yardımcı olmanız gerekiyor. Yatay kayan arcade adventure cinsi oyunda çeşitli zorlukları aşmanız gerekecek.

Dizzy: Prince of the YolkFolk Android TrailerDizzy: Prince of the YolkFolk Android Trailer

Codemaster’s is giving this retro classic game a facelift and bringing it to Android on Dec. 9th. This is the official gameplay trailer that just came out today for this new version of Dizzy. The levels will be as close to the original, the graphics will get enhanced and be all HD visuals.

Google Play’den indirin: Dizzy Prince of the Yolkfolk (5,5 TL)

5. Worms 4 (15 TL)

Amiga için 1995’te ilk yayınlanan oyun olan Worms, şu an Worms 4’e kadar ulaştı. Önceki Android sürümleri arasında Worms 2: Armageddon ve Worms 3 var. Worms 4’te klasik Worms’ü oynayabiliyor, çevrimiçi aksiyona katılabiliyor, farklı oyun modlarına ve başarılara ulaşabiliyorsunuz.

Worms 4 Out Now on iOS and Android!Worms 4 Out Now on iOS and Android!

Worms 4 is out now on: iOS! Android: • Synchronous Multiplayer Matches: Battle against opponents from around the world with real time one on one online multiplayer matches! • Shorter, more explosive matches to provide compelling bite sized gameplay. • Streamlined menu systems to get you into game with a minimum of fuss. • Add enriched cartoon visuals which look great even on the smaller screens. Team17, founded in 1990, are a fully independent Video Game Developer and Games Label, responsible for the Worms™ series, Beyond Eyes, Sheltered and many more. Ensure you never miss out on our latest videos by subscribing to us now: bit.ly/SubTeam17

Google Play’den indirin: Worms 4 (15 TL)


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz