Essential Android cep telefonu

/ 29 Ekim 2017 / 1.067 / yorumsuz
Essential Android cep telefonu
Android Mucidi Yılın Akıllı Telefonu İle Bombayı Patlatıyor
Eski Google çalışanları arasında yer alan Android işletim sisteminin kurucularından Andy Rubin 2017 yılına bomba gibi düşeceği iddia edilen yılın akıllı telefonu için geri sayıma başladı. 2 sene önce Google’da ki görevinden resmi olarak ayrıldığını duyuran ve akıllı telefon üretimine geri dönmek istediğini belirten Andy Rubin, Essential adını verdiği yeni şirketi ile bu geri dönüşün beklenen ilk sinyalini verdi. 
Yüksek Özellikli Akıllı Telefon İçin Start Verildi 
Rubin bu yeni şirketinde evler için özel akıllı ev sistemleri tasarlarken aynı zamanda yüksek özelliklere sahip akıllı cep telefonu modeli için de yeni tasarımlarını büyük bir hızla sürdürüyor. İlk gelen bilgilere göre Android dâhisi olarak ta anılan Rubin bu yeni telefonun ekran büyüklüğü için 5,5 inç olarak planlamada bulunuyor. Yine telefon daha çarpıcı bir görüntüye kavuşturulmak için çerçevesiz olarak tasarlanıyor. 
Seramik Arka Tasarım Olabilir 
Farklı pek çok seçeneği deneme yanılma yöntemi ile test edene Rubin’in en büyük önceliğinin kusursuz bir telefon tasarımını hayata geçirmek olduğu öğrenilirken basınca duyarlılık gösterilen ekran tasarımı üzerinde çalışılıyor. Model bu alanda liderlik koltuğunda bulunan iPhone ve Google Pixel gibi güçlü rakipleri bile gölgede bırakabilecek pek çok özellik ile donatılacak. Telefonda kameraya da pek çok özellik yüklenirken 330 derece kamera özelliği sayesinde çekimler artık çok daha kolay bir şekilde yapılabilecek. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz