Android 8.0 Hangi Ürünlerde Yer Alıyor

/ 29 Ekim 2017 / 1.133 / yorumsuz
Android 8.0 Hangi Ürünlerde Yer Alıyor
Android Oreo’lara Büyük Değişiklik Geliyor!
Son zamanlarda teknoloji adına önemli çalışmalar yapılmakta ve yapılan çalışmalara teknoloji tutkunlarıyla buluşturulmaktadır. Bu alanda yapılan son çalışmalar arasında yer alan Android Oreo’larda, yeni değişimler gözlenmektedir. Bu değişimlerde Android sürümlerinin yükseltilmesi ve moto’lar içerisinde yer alması gündeme gelmektedir.
Android Artık Motorola’lar da Yer Alacak
Telefonların cihaz sürümlerinde kullanılan Android sürümler daha önce Samsung telefonlarında yer almaktaydı. Ancak yapılan son çalışmalara bağlı olarak Android sürümlerinin Motorola telefonlarda da yer alacağı belirtildi. Bu sayede telefonların kullanım özellikleri artacak ve cihaz hızları genişletilecektir.
 
Android Oreo İşletim Sistemi 8.0’a Yükseltiliyor!
Telefonlarda kullanılan farklı işletim sistemleri ve sürümler yer almaktadır. Buna bağlı olarak her kullanıcı kendi isteği doğrultusunda seçim yapabilmektedir. En çok kullanılan işletim sistemlerinde Android, sürümünü 8.0’a yükselteceğini belirtmiştir. Teknoloji alanında önemli bir yere sahip olan Android Oreo, yeni ve üst düzey sürümüyle kullanıcılarına ulaşacaktır. Bu sayede cihaz hızı ve hafızası da artacak ve sorunsuz bir kullanım süreci gerçekleştirilecektir. Aynı zamanda teknoloji tutkunları, piyasada yer alacak yeni Android sürümünü merakla beklemektedir. Android 8.0 sürümünün yer alacağı ürünler, kısa süre içerisinde kullanıcılarıyla buluşacaktır.
Android 8.0 Hangi Ürünlerde Yer Alıyor?
Teknoloji alanında yer alan Android 8.0, farklı ürünler içerisinde yer almaktadır. Buna bağlı olarak geliştirilen ürünler piyasaya sürüleceği günü beklemektedir. Bu ürünler; Google Pixel XL, Google Pixel, Nexus 6P ve Nexus 5X gibi ürünler olmaktadır. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz