Android Cep Telefonlarında Bulunması Gereken Uygulamalar

/ 29 Ekim 2017 / 1.815 / yorumsuz
Android Cep Telefonlarında Bulunması Gereken Uygulamalar

Her Android Telefonda Olması Gereken Uygulamalar Nelerdir?

Advanced Task Killer: Tek bir tuşla arka planda çalışmaya devam eden programları durdurmanıza yarar. Kapatılmaması gereken uygulamalar yeşil renkle gösterilir ve bu sayede çalışması gereken bir uygulamayı kapatmanızın önüne geçilir.

5iromToolbox: Son derece önemli olan imei numaranızın kayıt edilmesini sağlar. Bu sayede bu numaranın silinmesi durumunda daha önce yapılan kayıt üzerinden bu numaraya ulaşmanız sağlanıyor.

Alarm Clock: Alarm uygulamaları içerisinde belki d en iyilerinden biri olan bu uygulamanın en büyük özelliği alarmı durdurmak isteyen kişilere bunun için problemler sorması.
Adfree: Ücretsiz uygulamaları indiren kişilerin yaşadıkları en büyük sorunlardan biride uygulamalarda sık sık açılan reklamlardır. İşte Adfree burada devreye girmekte ve açılan reklamları otomatik olarak kapatmaktır.

Barkod Tarayıcı: QR kod basılı olan ürünlerin üzerinde yer alan barkodları okumak amaçlı kullanılır. Bu sayede interneti kullanarak istediğiniz ürünlerin fiyatlarını internet üzerinden öğrenmenize olanak sağlanır.

Aldiko: Kitap okumak için kullanabileceğiniz en güzel uygulamalardan biri olan Aldiko text ve PDF başta olmak üzere farklı pek çok formatta yayımlanan kitapları okumanızı sağlıyor.
Blackmart Alpha: İçinde yer alan tüm oyunların ve uygulamaların ücretsiz olduğu bir market olan sayısız avantajlara sahip Blackmart Alpha ile telefonunuzda bulunan tüm uygulama ve oyunların güncellemelerini de alabiliyorsunuz.

App 2 Sd: Sürekli olarak telefonun hafızasının dolmasından şikayetçi olan kişilere yönelik olarak geliştirilen bir uygulama olan App 2 Sd telefonunuza yüklediğiniz uygulamaları otomatik olarak SD karta taşıyarak bu sorunun çözülmesini sağlar.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz