En İyi Android Takvim Uygulamaları

/ 29 Ekim 2017 / 16.195 / yorumsuz
En İyi Android Takvim Uygulamaları

Android Telefonlar İçin En İyi Takvim Uygulamaları

Google Takvim, Android telefonlarda kullanılabilecek standart bir takvim olarak uygun gibi gelse de kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir çok takvim uygulaması bulunuyor. Google Play Store‘da indirilmeye hazır en iyi takvim uygulamalarını birlikte inceleyelim.

SolCalender

SolCalendar Android’de en başarılı takvimler biridir. Fakat çoğu entegrasyonları sunmuyor.Bu yüzden bazı ihtiyaçlarınız için farklı takvim uygulamalarına yönelme ihtiyacı da zaman zaman duyuorsunuz. Yinede kullanışlı tasarımı,özelleştirilebilir ana ekran iyi özellikleri arasında görünüyor.

Google Görevler ile senkronize olabilen bir özelliği var. Uygulamanın ana görünümü dört bölüme ayrılmıştır. Ay,Gündem, Yapılacaklar ve Takvimler. Konumunuzu kullanmaya izin verdiğiniz sürece hava durumunu da görebiliyorsunuz. Ayrıca Google Maps entegrasyonu da yapabilmeniz mümkün.

Tüm bunların yanında ekleme yapmak, etiketler eklemek ve arkadaşlarınızla paylaşabilme olanağınız bulunuyor. Herhangi bir görev veya toplantılarınızı rahatlıkla planlayabilirsiniz.

SolCalender Takvim İndir

Any.do Cal

Any.do tarafından basit ve kullanışlı bir takvim uygulamasıdır. İlk bakışta çok fazla detay için izin vermez sadece aylık görünümü gösterir. Google Maps yardımıyla konum, toplantı , randevu hakkında otomatik tekrarlamalar yapar.

Uygulama sadece yüklü olan telefon için sınırlıdır. Fazla beklentileri olmayan kullanıcılar için görünümü iyi fakat farklı taleplere karşılık vermek için ara yüzü kullanışsız olsa da eklentileri yönetilebilir.

Any.do Cal İndir

Today Calender

Today Calender Google Takvim  listesinde yer almıyor. Takvimi kullanabilmeniz için yardımcı entegrasyonlar gerekir.

Renk değiştirebilme özelliği
Randevular
Google Maps Entegre
Basit Arayüz
Meşgul durum

özellikleri Today Calenderin belirli özelliklerindendir.

Today Calender İndir

CloudCal

Listedeki takvimlerin bir çoğu genel olarak günlük ve aylık bakışı betimlerken CloudCal da hızlı bir şekilde günlük randevularınızı , bazı ip uçlarını belirten genel farklı bir bakış açısı bulunuyor. Belirli bir güne dokunduğunuzda size açılır ekranda o gün ile ilgili detaylı bilgi getiriyor.

Aynı zamanda Facebook, Evernote, Trello, Evenbrite ve bir farklı entegrasyonlara izin veriyor. Tüm özellikleri ile birlikte kullanmak istiyorsanız 2.49 $ ödeme yapmanız gerekiyor.

CloudCal İndir

Business Calendar 2
 
 
Business Calendar 2 bazı kullanıcılar için tanıdık bir isim olabilir. Bu tanınmışlığın uygulamanın özellikleri ile ilgili olduğu kesin. Business Calendar 2 her takvim gibi görünümü bireysel olarak daha genel bir özelleştirme yapabiliyorsunuz. Görünüm değiştirme özelliği ve tema seçenekleri var.


 
Her randevu için farklı görünüm tanımlayabiliyorsunuz. Tam özelleştirme seçeneklerini kullanabilmeniz için 5$ ödeme yapmalısınız. Hayır ben ücretsiz istiyorum derseniz normal sürümünü kullanabilirsiniz. 
 

Business Calendar 2 İndir
 
 
Sizin en sevdiğiniz takvim uygulaması hangisi ?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz