Android telefonlarda Office Programları

/ 29 Ekim 2017 / 1.824 / yorumsuz
Android telefonlarda Office Programları
Office Programları için Beklenen Android Güncellemesi Geldi 
Cep telefonlarının artık internet bağlantısı sayesinde çok daha aktif bir şekilde kullanılmaya başlanması ile beraber Office uygulamaları da büyük önem kazandı. Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft müşterilerinden gelen talepleri karşılamak için Office yazılımına özel güncelleme sundu. Android işletim sistemini kullanan cihazlarda kullanılan Office programları için getirilen güncelleme artık pek çok özelliğin çok daha aktif bir şekilde kullanılmasını sağlayacak. 
MS Office programları arasında en çok kullanılanlar arasında yer alan Microsoft Word, Microsoft Excel ve Microsoft PowerPoint uygulamalarını da içeren güncelleme 16.0.7531.1011 versiyonu ile kullanıma sunuldu. Yapılan güncellemenin sağladığı en büyük avantajlardan biride yardımcı teknolojiler için artık aktif destek sunulacak olması. Yine klavye ve Talkback içinde artık çok daha rahat bir kullanım alanı sağlanıyor. 
Programlar kullanılarak oluşturulan Office dosyalarını kaydetmek isteyen kişilerin Egnyte ve Box gibi araçları kullanarak depolama yapmalarına da güncelleme sayesinde izin veriliyor. Microsoft Excel kullanıcılarına güncellemenin getirdiği önemli yeniliklerden biride metin ve web sorguları barındıran dosyaları da artık Android tabanlı cihazlarda açabilecek olmaları. Güncelleme gelmeden önce ne yazık ki bunları barındıran dosyalar hata veriyor ve Android işletim sistemi üzerinden açılamıyordu. Excel tarafından iki boyutlu tablo oluşturulmasını sağlayan Excel Maps özelliği de coğrafi tabanlı veri kullanılarak yapılan grafikleri yeniden yorumlayarak hayatınızı büyük oranda kolaylaştıracak. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz