Ücretsiz Dünya Geneli Android Oyunları indir

/ 29 Ekim 2017 / 1.931 / yorumsuz
Ücretsiz Dünya Geneli Android Oyunları indir

Android’e 2017’de Gelen Ücretsiz 5 En İyi Açık Dünya Oyunu 

1.Dead Rivals – Zombie MMO

Özgür bir şekilde zombi öldürebileceğiniz son derece özel bir oyun arıyorsanız tek yapmanız gereken hemen Dead Rivals – Zombie MMO oyununu indirmek. Oyunun şu andaki sahip olduğu tek handikap ise ne yazık ki tam sürüme yükseltilmediği için bazı sorunlarla karşı karşıya kalınabilmesi.

2.Driver Simulator

Cep telefonu üzerinden araba sürmeyi seven kişiler için özenle tasarlanan Driver Simulator oldukça kaliteli olarak tasarlanan görselleri ile beğeni topluyor. Kullanıcılara 8 farklı araba modeli seçme şansı sunulan oyun aynı zamanda 250’yi aşkın kariyer seviyesi ile eğlencenin zirvesine ücretsiz bir şekilde çıkmanızı sağlıyor.

3.Gangstar New Orleans OpenWorld

Açık dünya macera oyunları kategorisinde en iyilerden biri olarak rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor. Oyunu bu kadar popüler kılan ise oyunun içinde araba yarışından silahla adam öldürmeye kadar oldukça fazla seçenek sunulması. Telefonda GTA oynamak isteyen kişilere hitap eden oyun oldukça popüler olan oyunlar arasında yer alıyor.

4.Galaxy on Fire 3 – Manticore

Teması uzay olan oyun bu tip oyunları seven kişiler için pratik oynanışı ve başarılı grafikleri ile hitap eden Galaxy on Fire 3 – Manticore oldukça fazla tercih edilen bir uygulama olarak öne çıkıyor.

5.MadOut2 BigCityOnline

Mobil oyunlar kategorisinde açık oyunlar bölümünde hiç tartışmasız en iyilerden biri olarak kabul edilen MadOut2 BigCityOnline son derece etkileyici bir grafiğe sahip. Ancak grafiklerin çok güçlü olması nedeni ile oyunun iyi işlemcilere sahip olan cihazlara indirilmesi gerekiyor. Yine oyun için 2 GB’lık bir alan ayırmanız isteniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz