Apple Store Randevu Alma Yöntemleri İpuçları

/ 29 Ekim 2017 / 1.585 / yorumsuz
Apple Store Randevu Alma Yöntemleri İpuçları
Apple Storedan Nasıl randevu Alınır
Apple Store Randevu Alma Yöntemleri
Apple randevusu almak sizin için işkenceye mi dönüştü? En kısa yollardan randevu almanızı kolaylaştıracak ipuçları bu yazıda!
Apple randevusu almak sizin için işkenceye mi dönüştü? Korkmayın yalnız değilsiniz. Biliyoruz günümüzde Apple Store Randevusu almak oldukça zor. Gerek Apple kullanıcı sayısındaki artış gerekse de Apple Store sayısının az olması randevu alabilmenizi güçleştiriyor. Ancak küçük ipuçlarından yararlanarak Apple Randevunuzu kolaylıkla alabilirsiniz. 
Apple Store Teknik Servis Özellikleri
Apple cihazınız bozuldu ve cihazınızı güvenilir ellere teslim etmeniz sadece Apple teknik servisle mümkün. Çünkü Apple’ın direkt olarak sağladığı teknik servis hizmet kalitesi epey yüksek durumda. Bunun yanı sıra diğer teknik servislerde olduğu gibi cihazınızı teslim edip haftalarca beklemenize gerek yok. Çünkü Mac hariç bütün Apple cihazları  çoğunlukla yenisi ile değiştiriliyor. Cihazınızın tamirini bekleme süreniz ise sadece 30 dakika sürüyor. Ayrıca diyelim ki cihazınız kullanıcı hatası sonucu bozuldu. Endişelenmenize gerek yok. Örneğin ekranı düşme sonucu kırılan bir iPhone diğer teknik servislerden daha uygun bir fiyatla değiştirilip size teslim ediliyor. 
Apple Genius Bar Nedir?
Apple ürünleri donanım onarımları için başvurmanız gereken ilk yer Genius Bar. Apple destek sayfasından oluşan bu Apple desteği size sadece randevu almanızı değil bunun yanında hızlı destek seçeneklerinden telefon, online sohbet ya da mail yoluyla da yardımcı olmaya çalışıyor.
Apple Randevu Nasıl Alınır?
Normal şartlar altında Apple Store Web sitesine girerek Apple’dan randevu alabilir ve size belirtilen randevu saatinde Apple Store’da bulunmanız yeterli olacaktır. Ancak her zaman teknik servis randevu alabilmeniz sanıldığından daha zor. Apple markasının Türkiye’de var olan müşteri potansiyeli iPhone, iPad ve iPod Touch kullanım artışına bağlı olarak fazlasıyla yükseldi. Bu da Zorlu Center ve Akasya AVM olmak üzere iki Apple Store mağazasından randevu alabilmek ve teknik servisten yararlanmayı oldukça zorlaştırdı. Bu yüzden Apple randevusu alabilmek için bazı küçük Apple Store Randevu ipuçlarına ihtiyacınız olabilir.
Apple Store Randevu İpuçları
Apple Store’dan randevu alabilmek sanıldığı kadar kolay değil. Ancak Apple Store randevu almak için bazı küçük ipuçlarından yararlanabilirsiniz. Peki Apple Store Randevu için ipuçları nelerdir? Gelin birlikte inceleyelim.
1- Farklı Bilgisayarlardan Giriş Yapın
Birden fazla bilgisayardan sürekli ve eş zamanlı olarak giriş yaptığınız taktirde Apple Store randevusu alma şansınız oldukça arttığı yönünde söylentiler mevcut. Hatta imkanınız varsa giriş yaptığınız bilgisayarlar farklı konumlarda ise bu şansınız daha da artacaktır.
2- Randevu İçin Gece 12’yi Bekleyin
Gün içinde alamadığınız randevunuzu gece 12’de rahatlıkla almanız çoğu zaman mümkün. Herkesten önce davranarak gece saat 12’de Apple Web Sitesi girişi yapın ve randevu alma şansınızı arttırın.
3- Randevu Satanlar İle İletişime Geçin
Eğer elinizdeki iPhone kullanılamayacak hale geldiyse ve teknik servis için aceleniz varsa çeşitli forumlarda kullanmayacağı Apple Store Randevusu satın alıp satanlara göz atın. Bunu haksız iş kapısı haline getiren bu kişiler her ne kadar randevu almanızı engelleyenlerden biri olsa da çok zor durumdaysanız bu yola başvurabilirsiniz. Ancak hepsi için bu durum geçerli değil. Bu kişiler arasında randevu saatinde Apple Store ‘da bulunamayan kişilerde mevcut olduğunu söyleyebiliriz.
4- Yetkili Servislere Danışın
Bu yetkili servisler Apple’ın bizzat onay verdiği ve Apple tarafından seçilen eğitilen ve denetlenen bayilerdir. Cihazınızdaki sorunu öncelikle bu bayilere başvurarak sorunu daha kısa yoldan çözmeniz de mümkün.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz