Arrow Launcher Android İçin MS Tarafından Yenilendi

/ 29 Ekim 2017 / 1.524 / yorumsuz
Arrow Launcher Android İçin MS Tarafından Yenilendi
Arrow Launcher Android İçin MS Tarafından Yenilendi 
Microsoft tarafından Android işletim sistemi için özenle geliştirilen Launcher olan Arrow Launcher güncellendi. Daha ziyade kendi işletim sistemi olan Windows için özel uygulamalar geliştirmeyi tercih eden Windows bunun yanı sıra diğer işletim sistemleri içinde uygulamalara yer veriyor. Bunlardan en önemlilerinden biri olarak kabul edilen MS Arrow Launcher yenilenen yüzü ile beraber Arrow Launcher 3.0 sürümü ile kullanıma sunuluyor. 
Artık Çok Daha Az Pil Tüketimi Sunuyor
Ana ekran ve menü bölümlerini kapsayan özel temasını daha da geliştiren Arrow Launcher Bing üzerinden aldığı duvar kâğıtları ile her yeni güne yeni bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Ekranı yenileyen uygulama aynı zamanda görmeniz gereken tüm bildirimleri de tek bir merkezde toplayarak bu alanda bir ilke imza atıyor. Kullanıma sunulan Arrow Launcher 3.0 sürümü ile uygulama artık çok daha güçlü bir hale getirilirken bir önceki sürüme göre pil tüketimi de yüzde 15 oranında azaltılıyor. 
Yatay ve Dikey Kaydırma
 
Yenilenen uygulama ile beraber yenilenen özelliklerden biride uygulamalar çekmecesinde artık kullanıcıların yatay ya da dikey kaydırma seçeneklerinden yararlanılmasına izin verilmesi olarak öne çıkıyor. Arrow Launcher 3.0 sürümü ile RAM kullanım oranı yüzde 20 oranında azaltılıyor. Hem RAM kullanım oranı hem de pil tüketimi büyük oranda düşürülmüş olmasına rağmen uygulamanın performans hızı ise yüzde 10 arttırılmış durumda. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz