Facebook Hava Durumu Öğrenme

/ 29 Ekim 2017 / 3.555 / yorumsuz
Facebook Hava Durumu Öğrenme

Artık Hava Durumunu Facebook Üzerinden Öğrenebilirsiniz 

Dünyanın en çok tercih edilen sosyal ağ platformu olma başarısını devam ettirmek için sürekli olarak kendisini geliştirmeye devam eden Facebook yeni uygulamalar üzerinde çalışmaya devam ediyor. Özellikle de Facebook mobil uygulama üzerinde pek çok yeniliğe giden firma artık hava durumunu görmek için de Facebook üzerinden bilgi almanızı sağlayacak.

Facebook Hava Durumu Uygulaması 

Yapılan güncelleme ile beraber kullanıcıların büyük bir bölümüne yeni özelliğin ulaştırıldığını doğrulayan Facebook artık hava durumunu öğrenmek isteyen kişilerin başka bir uygulamaya geçiş yapmadan bu bilgiye ulaşmalarını sağlamış oldu. Yani Facebook’a hava durumu eklemek için kullanıcının hiçbir şey yapmasına gerek yok. Siz yeni güncellemeyi yaptığınız anda bu özellik bulunduğunuz cihaza tanımlandıysa Facebook diğerleri menüsü üzerinden hava durumu tuşunu seçerek konumunuza göre hava durumunuzu öğrenebileceksiniz.

Bu sayede Facebook üzerindeyken hava durumuna bakmak isterseniz eskiden olduğu gibi Facebook’tan çıkış yapak hava durumu uygulamaları açmanıza gerek kalmıyor. Hemen diğerleri menüsünü açarak hava durumunuzu anında öğrenebiliyorsunuz. Yani uygulamalar arasında geçiş yapmanıza gerek kalmıyor ve hava durumu uygulaması açmadan da hava durumu bilgisine ulaşmış oluyorsunuz. Uygulama şu anda sadece bulunduğunuz konumun hava durumu bilgilerine ulaşmanızı sağlıyor. Başka bir yerdeki hava durumu bilgisini öğrenmek için ise konum bilginizi değiştirmeniz gerekiyor. Ancak uygulama Facebook tarafından geliştirilmeye devam edildiği için ilerleyen günlerde artı özelliklerin de eklenebileceği ön görülüyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz