Assassins Creed Origins Oyunu Oynanışı

/ 29 Ekim 2017 / 1.217 / yorumsuz
Assassins Creed Origins Oyunu Oynanışı
Assassin’s Creed Origins Yayınlandı
Yeni Assassin’s Creed oyunu ile ilgili dedikodular son buldu. Ubisoft’un geliştirdiği Assassin’s Creed: Origins, resmi olarak duyuruldu ve ilk videoları yayınlandı!
Ubisoft’un bir sene ara verdiği Assassin’s Creed serisi, günlerdir sızıntıları ile gündeme gelen Assassin’s Creed: Origins ile geri döndü.
3000 yıllık uzun bir tarihi olan Mısır medeniyetinde geçecek olan oyun, Assassin’s Creed I, II ve Brotherhood gibi özündeki Assassin’s kardeşliği üzerine kurulu bir yapım olacak. Assassin’s Creed: Origins ile Suikastçiler Kardeşliği yani Assassin’s Brotherhood’un kuruluşuna tanık olacağız. 
Yeni oyunla birlikte ok ve yay kullanma, kılıç ile kalkan kullanımı mekanikleri geri dönecek. Ulaşımımızı ise at ve develerle yapacağız. 
Microsoft Xbox One X’in tanıtımından hemen sonra o konsola özel olarak 4K 60 FPS özellikte yayınlanan Assassin’s Creed: Origins’in tanıtım ve oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Assassin’s Creed: Origins ile ilgili diğer tüm detayların ise E3 Ubisoft sunumunda gelmesi bekleniyor.
İşte Assassin’s Creed Origins’in duyuru videosu!
Assassin’s Creed: Origins, 27 Ekim 2017 tarihinde PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için piyasadaki yerini alacak.
Assassin’s Creed: Origins’ten beklentileriniz nelerdir?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz