Avatar 2 Filmi Fragmanı İzle

/ 29 Ekim 2017 / 1.259 / yorumsuz
Avatar 2 Filmi Fragmanı İzle
Avatar 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?
Gösterime girdiği ilk tarih olan 2009 yılında büyük yankı uyandıran ve üst üste pek çok rekora imza atmayı başaran Avatar filminin devamı olan Avatar 2 için sonunda geri sayım başladı. Ne yazık ki Avatar filminin hayranları için sevindirici olmayan gelişme filmin en yakın gösterim tarihinin 2019 olacağını ortaya koydu. 
Gişede rekor üstüne rekor kıran ve aylarca vizyonda kalmayı başaran filmin devamının neden hala çekilmediği ise büyük bir muamma olarak kafalardaki yerini koruyor. Hatırlanacağı üzere daha önce filmin yapımcısı olan Lightstorm Entertainment şirketi vizyona girecek filmlerin tarihlerini paylaşmış, listede isimsiz bir film de 2018 yılında vizyona girecekler arasında yer almıştı. İşte Avatar filminin tutkunlarını da heyecanlandıran bu haber olmuştu. Pek çok kişi bu filmin Avatar olacağını düşünerek şirketi yakın takibe almıştı. 
Ancak James Cameron üzücü haberi paylaştı ve kesinlikle 2018 yılında Avatar filminin vizyona girmeyeceğini duyurdu. Cameron katıldığı özel bir televizyon kanalının röportajında kendisine yöneltilen Avatar sorularını da yanıtladı. Programa gelen yoğun sorular karşısında ünlü yapımcı 2018 takviminde Avatar filminin yer almadığını kesin bir dille açıklarken bu da büyük bir beklentinin oluştuğu filmin en erken 2019 yılı içinde vizyonda yer alacağı gerçeğini ortaya çıkardı. Gelen yeni haber Avatar forumlarında büyük bir hayal kırıklığı yaşanmasına neden olurken yeni filmin verilen bu uzun arayı telafi edecek bir kaliteye sahip olması bekleniyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz