Şarjı En Uzun Giden Cep telefonu Bataryası

/ 29 Ekim 2017 / 1.451 / yorumsuz
Şarjı En Uzun Giden Cep telefonu Bataryası

Batarya Sıkıntıları Power 2 ile Son Buluyor!

Akıllı telefonlar, herkesin kendi zevkine, ihtiyacına göre bir seçenek sunabilecek kadar alternatife sahip olmasına rağmen, bataryalar hala kullanıcıların istediği düzeyde gelişmiş değil. Bugün sahip olabileceğiniz bir akıllı telefon size maksimum bir gün yetecek bir batarya sunuyor.

Fakat Ulefone, geliştirdiği yeni telefon Power 2 ile bu soruna el atmış durumda. 4 gün yetebilecek 6.050 mAh bataryası modelin adının hakkını da verecek cinsten.

Gelelim telefonun diğer özelliklerine;

5.5 inç’lik Full HD ekranının yanı sıra 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanıyla da dikkat çeken Pwer 2, MedikaTek MTK6690T octa-core SoC 1.5 GHz işlemcisi bulunduruyor. Ayrıca 16 megapiksel arka kamerasının yanı sıra, 13 megapiksel ön kamerası da tercih edilmesi konusunda büyük bir etken. Bataryanın yanında gelen şarj aleti 9V/2A PE 2.0 bataryayı ortalama 2 saatte doldurup, 4 gün dayandırma imkanı veriyor.

Renk olarak da siyah, gri ve altın seçenekleri bulunan Power 2 gayet şık bir tasarıma sahip.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz