Bilgisayarda kendi kendine Ses Kısılma Sorunu Çözümü

/ 29 Ekim 2017 / 3.709 / yorumsuz
Bilgisayarda kendi kendine Ses Kısılma Sorunu Çözümü

Bilgisayarımın Sesi kendi kendine Kısılıyor Sorun Nedir

Windows bazen arka planda çalan müziğin sesini kendiliğinden kısıyor. Siz de sesi sürekli eski haline getiriyorsunuz. Nedenini bulmak ve kalıcı bir çözüm getirmek istiyorsunuz.

Windows, Skype gibi bir araçla herhangi bir iletişim kurup kurmadığınızı sürekli olarak denetliyor. Tıpkı telefonda konuşurken radyonun sesini kısmanız gibi Windows da kendi kendine karar vermeye çalışıyor. Eğer yeni bir iletişim kurulduğunu fark ederse önceki çalışan öğenin sesini kısıyor. Konuşmanız sonlandıktan sonra bile ses bu düzeyde kalmaya devam ediyor. Bu otomatik işlemden kurtulmanın yolu basit:

Öncelikle Denetim Masası’nı açın. ” Donanım ve Ses / Ses / Sistem seslerini değiştir“e tıklayın. Açılan pencereden “İletişim” sekmesine geçin ve aşağıda yer alan seçeneklerden “Hiçbir şey yapma“yı işaretleyip “Tamam“a basın. Artık Windows ses seviyesine müdahale etmeyecek.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz