BlackBerry Secure Android İçin geliyor

/ 29 Ekim 2017 / 1.295 / yorumsuz
BlackBerry Secure Android İçin geliyor
BlackBerry ’den Android İçin Kritik Açıklama 
Android cihazlarla ilgili yeni planlar yapmaya devam eden BlackBerry son derece büyük ve stratejik bir adıma imza attı. Bugün gelen haberlere göre BlackBerry resmi olarak kendi geliştirmiş olduğu Android işletim sistemi için patent almak üzere başvuruda bulundu. 
BlackBerry Secure Geliyor!
BlackBerry tarafından geliştirilen eni işletim sistemine BlackBerry Secure adı verilirken sistem üzerindeki çalışmalarda sona yaklaşıldı. Hatırlanacağı üzere BlackBerry ilk olarak TLC ve birkaç büyük marka ile anlaşma yapmış ve BlackBerry cihazlarını geliştirme, tasarlama, tanıtma ve üretme hakkını onlara da vermişti. Yapılan anlaşmanın ardından şirket BlackBerry, BlackBerry KEYone ve DTEK 60 için yazılım üretme aşamasına geçmiş ve mühendislerini bu alanda çalıştırmaya başlamıştı. Donanım konusunda ise üretim TLC tarafından gerçekleştiriliyordu. 
İlk Olarak Hindistan Pazarına Girilecek 
Yapılan çalışmaların sonucunda ilk olarak yazılımın Hindistan’da satışa sunulan Optiemus markası cihazlarda kullanılacağı duyurdu. BlackBerry ve Optimeus arasında yapılan anlaşma marka için büyük bir önem taşırken BlackBerry  Secure için de yapılan bu anlaşma hayati bir önem taşıyor. Markanın bu piyasada elde ettiği başarılara göre pazarlamasını şekillendireceği öne sürülürken marka daha önce BlackBerry KEYone modeli ile Hindistan pazarına giriş yapmıştı. Hindistan’ın yüksek nüfusu akıllı telefon piyasası için iştah açıcı bir Pazar olarak kabul edilmesini sağlarken BlackBerry tarafından yapılan girişimlerin nasıl sonuçlanacağını ise ilerleyen günler gösterecek. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz