LG V30 2017 Cep Telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.070 / yorumsuz
LG V30 2017 Cep Telefonu Özellikleri

Büyük Bir Merakla Beklenen LG V30 Özellikleri Ortaya Çıkmaya Başladı

LG markasının en çok satılan akıllı telefon serilerinden biri olan LG V serisinin büyük bir merakla beklenen son üyesi LG V30 ile ilgili yeni sızıntılar yaşanmaya devam ediliyor. Yaşanan sızıntılar ile beraber LG V30 özellikleri tek tek gün yüzüne çıkarken LG G6 serisi kadar iddialı bir tasarım ortaya koyduğu görülüyor.

LG V30 Özellikleri

Üzerinde titiz bir çalışma sürecinin yürütüldüğü LG G6 modelinin özellikleri ile akıllı telefon sektöründe büyük bir çığır açmaya hazırlanan LG markasının V30 modelinde çıtayı bir adım daha yukarıya taşımaya kararlı olduğu açıkça görülüyor. LG V30 özellikleri arasında en çok dikkati işlemcisi görüyor. Çünkü marka G6 modelinde Snapdragon 821 işlemci kullandığı için büyük tepki toplamış ve yoğun eleştirilere maruz kalmıştı. LG V30 modelinde ise Snapdragon 835 işlemci kullanılması markanın bu işlemciyi V30 serisi için sakladığı yorumlarının yapılmasına neden oldu.

LG G6 Geride Kalacak 

Henüz sızdırılan ilk özelliklerde LG G6 modelinin daha üstünde özelliklere sahip olacağını ortaya koyan LG V30 modelinde işlemci farkının yanı sıra teknik özelliklerde de büyük farklar görülüyor. 6 GB RAM desteği olan cihazın özellikle de kamera ve video kalitesi üzerinde LG mühendisleri tarafından büyük çalışmalar yapıldığı ve markanın bu alanda büyük yeniliklere imza atarak rakiplerini geride bırakacağı iddia ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz