Alcatel A3 XL Cep telefonu özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.306 / yorumsuz
Alcatel A3 XL Cep telefonu özellikleri
CES 2017’de Tanıtılanlar Arasına Alcatel A3 Xl’de Katıldı
Amerika’nın Los Angeles şehrinde düzenlenen teknoloji fuarı CES 2017 kapsamında düzenlenen tanıtımlara bir yenisi eklendi. TCL Communication tarafından yapılan yeni tanıtımda marka en son modeli olan Alcatel A3 XL 6 modelini ve TCL MOVEBAND akıllı bileklik ve TCL LIFE ev takip sistemi serisini tanıttı. 
Alcatel A3 XL
 
CES 2017 tanıtımında söz alan TCL Communications Akıllı Bağlantı Departmanı Başkan Yardımcısı Vittorio Di Mauro Alcatel A3 XL modelini satın alan kişilerin ödedikleri her kuruşun karşılığını alacaklarının altını çizerek yeni modelin teknik özelliklerini kamuoyu ile paylaştı. Telefonun en dikkat çeken özelliklerinden biri de sahip olduğu parmak izi tanıma özelliği olarak öne çıkıyor. Parmak izi okuma teknolojisi sayesinde tek bir dokunuş ile telefonunuzun açılması sağlanıyor. Android 7.0 işletim sisteminin tercih edildiği telefon ilk olarak Avrupa pazarına satışa sunulacak. Telefonun tahminen bu yılın ikinci çeyreği itibari ile satışa sunulacağı belirtiliyor. 
TCL MOVEBAND Akıllı Bileklik
İtalyan tasarımının en dikkat çekici detaylarını barındıran TCL MOVEBAND Akıllı Bileklik modayı büyük bir başarıyla teknolojiyle bütünleştiriyor. Akıllı bileklik gündelik olarak aldığınız mailleri, mesajları ve aramaları bilekliğiniz üzerinden takip etmenizi sağlıyor. 
TCL LIFE Ev Takip Sistemi 
Organizasyonda tanıtılan bir diğer ürün ise TCL LIFE Ev Takip Sistemi oldu. Diğer takip sistemlerine oranla çok daha uygun fiyatlarla satışa sunulan ürün aynı zamanda pek çok teknolojik özelliği de barındırıyor. İOS ve Android telefonlar üzerinden evinizi takip etmenizi sağlayan sistem ilk olarak yine Avrupa pazarında satışa sunulacak. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz