Adobe PDF Çevirme Uygulaması Android iOS İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.202 / yorumsuz
Adobe PDF Çevirme Uygulaması Android iOS İndir

Döküman tarama Uygulaması Adobe Scan

Adobe, iOS ve Android platformları için yepyeni bir doküman tarama uygulaması sundu. Ücretsiz olarak sunulan Adobe Scan ile dokümanları PDF’e çevirmek çok kolay.

Adobe, fiziksel dokümanlarınızı metni düzenlenebilir PDF dosyaları haline getirebilmenize olanak sağlayan Scan uygulamasını duyurdu. Hem iOS hem de Android platformları için sunulan uygulamanın tamamen ücretsiz olması da önemli bir artı.

Adobe Scan ile düzenlenebilir PDF’ler

Mobil öncelikli dünya için modern doküman oluşturma amacı taşıyan Adobe Scan ile sadece akıllı telefonunuzun kamerasını kullanarak bir dokümanın dijital kopyasını elde edebiliyorsunuz. Birçok alternatifi olmasına rağmen Scan diğer Adobe uygulamalarıyla birlikte kullanıldığında çok daha işlevsel bir hale geliyor. Taranan dokümanları otomatik olarak Adobe Document Cloud’a yüklenebilmesi sayesinde bu dokümanlara tüm bilgisayar, telefon ve tabletlerden erişebiliyorsunuz.

Uygulama şirketin birleşik yapay zeka ve makine öğrenimi sistemi Adobe Sensei’den gücünü almakta. Dosyalarınızı Adobe Acrobat ile düzenlemeniz de mümkün ancak kötü haber dijitalleştirilmiş metinleri düzenlemek için Acrobat Pro DC’ye ödeme yapmanızın gerekmesi. İş ve okuldan PDF’lerinizi düzenlemenin maliyetiyse bu anlamda aylık 15 dolar.

Şu an için uygulamanın bazı eksikleri de yok değil. Adobe Scan’in bazı dokümanları tanımlayamadığı ya da basılı metin kutularını veya tabloları kesme eğiliminde olduğu ifade ediliyor. Öte yandan uygulama yine de alışılagelmiş Adobe kalitesini taşıyor.

Android için Adobe Scan indir (Google Play Store)

iOS için Adobe Scan indir (App Store)


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz