2017 Dünyada En Çok Satan Telefon Hangisi

/ 29 Ekim 2017 / 3.211 / yorumsuz
2017 Dünyada En Çok Satan Telefon Hangisi

En Çok Satılan Akıllı Telefon Modelli O Oldu 

Küresel piyasalarda gerçekleştirilen akıllı telefon satış verilerini inceleyen Kantar Worldpanel en son araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Tüm dünyada saygınlık gören araştırma sonuçlarına göre en çok satılan akıllı telefon modelleri sıralanırken aynı zamanda akıllı telefon pazarı hakkında son derece önemli verilere de ev sahipliği yapıyor.

Apple Yükselişe Devam Ediyor 

Dünyanın en büyük teknoloji şirketleri arasında yer alan Apple tarafından geliştirilen iPhone 7 modelinin yeni pazarlar kazandığını ortaya koydu. iPhone 7 modelinin en çok satıldığı Japonya, İspanya ve Çin pazarlarına ek olarak diğer bölgelerde de Pazar payını büyük bir hızla artırdığı görülürken bu veri marka açısından son derece önemli kabul ediliyor. Ocak ayı içerisinde açıklanan Apple verilerine göre Amerika Pazar payını geçen yıla oranla 2,9 oranında arttırdığı görüldü. Bu sayede hem Windows Mobil hem de Android işletim sistemine oranla kazancını arttırmış oldu.

İngiltere, Fransa ve Almanya’da En Çok O Satıldı 

İngiltere, Fransa ve Almanya cep telefonu satış rakamları incelendiğinde bu ülkelerde en çok satılan cep telefonu modelinin iPhone 7 markasının olduğu görüldü. Apple iPhone serisi ile hala en çok kar elde eden cep telefonu markası olma unvanını korurken diğer şirketlerin ise bir miktar düşüş gösterdiği görülüyor. Ancak yine de küresel anlamda akıllı cep telefonu sektörü büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz