Dünyanın En Çok Satan Akıllı Telefonu Hangisi

/ 29 Ekim 2017 / 1.252 / yorumsuz
Dünyanın En Çok Satan Akıllı Telefonu Hangisi

Dünyanın En Çok Tercih Edilen Akıllı Telefonu O Oldu!

Büyük bir merakla beklenen 2017 yılının ikinci çeyreğine ait olan mobil telefon satış rakamları sonuçları açıklandı. Strategy Analytics tarafından gerçekleştirilen araştırma sonucu elde edilen verilere göre 2017 yılının ikinci çeyreğini kapsayan Nisan 2017, Mayıs 2017 ve Haziran 2017 ayları içerisinde en çok tercih edilen cep telefonu iPhone 7 oldu.

Apple Liderliğini Korumayı Başardı

Farklı pek çok telefon markasının kullandığı bir işletim sistemi olması nedeni ile Android işletim sistemi yapılan anketlerde ve istatistiksel çalışmalarda her zaman İOS işletim sistemini geçmeyi başarıyor. Ancak konu akıllı telefon ve cihazların satış rakamlarına geldiğinde Apple ve iPhone ezici bir üstünlük kurmayı başarıyor. Bu üstünlük son açıklanan en çok satılan cep telefonları listesinde bir kere daha kendisini gösterdi. iPhone 7 cep telefonu en çok satılan cep telefonu olarak başarısını tescilledi.

En Popüler Cep Telefonu Oldu 

Satış rakamlarına göre en popüler cep telefonu olduğu kanıtlanan iPhone 7 belirlenen dönem içerisinde % 16,9 sevkiyat sıralaması ile birincilik koltuğuna otururken listenin ikinci sırasında ise yüzde 15,1 oranı ile iPhone 7 Plus yer aldı. Samsung Galaxy S8 modeli ise yüzde 10,2 oranı ile üçüncülük basamağında yer alabildi. Listede dördüncü sırada ise Samsung Galaxs S8+ yer aldı. Sevkiyat rakamları kesin satış rakamları olarak kabul edilmese de yine de büyük oranda satış rakamları hakkında fikir vermesi açısından son derece önemli kabul ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz