Haftanın Yeni Çıkan Oyunları 2017

/ 29 Ekim 2017 / 1.922 / yorumsuz
Haftanın Yeni Çıkan Oyunları 2017

En Güncel Mobil Oyunlar Listesi 

Oyun sektörünün her geçen gün katlanarak büyümesi sektöre farklı yazılım firmalarının girmesine neden olurken bu sayede oyun severlere de yeni oyun çeşitleri sunulmaya devam ediliyor. Birbirinden eğlenceli oyunlar Andorid işletim sistemi oyunlarının yanı sıra Windows Phone ve İOS işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlarda da oynanabiliyor.
 
Don’t Grind
 

Son derece etkileyici bir görsel dil kullanılan Don’t Grind eğlenceli yapısı ile kesinlikle bağımlılık yapabilecek oyunlar arasında yer alıyor.

Android İçin İndir : Don’t Grind
iOS İçin İndir: Don’t Grind

Eisenhorn: Xenos
 

Kusursuz grafik tasarımı ile profesyonel eller tarafından üretildiği kesin bir dille anlaşılan oyun kahramanı olan Gregor Eisenhorn tarafından yaşanan maceraları anlatıyor. Oyun aynı zamanda en çok satılan romanlar arasında yer alan Dan Abnett romanından esinlenerek yaratılmış.

Android İçin İndir : Eisenhorn: Xenos
iOS İçin İndir: Eisenhorn: Xenos

 

Re-Volt 3
 

90’lı yılları adeta kasıp kavuran Re-Volt yarış oyununun mobil telefonlara uyarlanmış versiyonu olan Re-Volt 3 mobil arenanın en çok tercih edilen yarış oyunu olmaya aday olarak görünüyor. Oyunda en çok dikkat çeken özelliklerden biride araçlarda kişiselleştirme seçeneklerinin bulunması olarak görülüyor.

Daha Detaylı Bilgi İçin : Re-Volt 3

Android İçin İndir : Re-Volt 3

 

TURN

Türkler tarafından geliştirilen özel oyunlar arasında yer alan TURN kesinlikle beyin çalıştırmaya yönelik olarak tasarlanan bir bulmaca oyunu. Oyunun geliştiricisi olan Adem Kayırcı birbirini tetikleyen parçaları kullanarak ekranda verilen görseli birebir canlandırmanızı istiyor.

iOS İçin İndir: TURN

 

Microsoft Solitaire

Windows tarafından efsane haline getirilen Microsoft Solitaire artık mobil uygulamalarda da yer alıyor. Uygulamayı indirerek farklı 5 Microsoft Solitaire oyununu oynayabiliyorsunuz.

Daha Fazla Bilgi için : Microsoft Solitaire 

Android İçin İndir : Microsoft Solitaire
iOS İçin İndir: Microsoft Solitaire

 
Sizin favori oyununuz hangisi? Bizimle paylaşın.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz