En Güzel Android Hava Durumu Uygulamaları İndirme Linkli

/ 29 Ekim 2017 / 3.632 / yorumsuz
En Güzel Android Hava Durumu Uygulamaları İndirme Linkli

En İyi 8 Android Hava Durumu Uygulaması 

Hava durumunu akıllı telefonları üzerinden takip etmek isteyen kişilere yönelik olarak hizmet veren pek çok hava durumu uygulaması bulunuyor. Bunlar arasında öne çıkanlardan ilk
8 tanesi şöyle:

AccuWeather Hava Durumu Uygulaması 

Hem Android hem de İOS işletim sisteminde kullanabileceğiniz AccuWeather uygulaması hava durumu ile ilgili olan her türlü bilgiye kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. Uygulamanın en büyük avantajı widgetleri de beraberinde getirmesi oluyor.

AccuWeather Android İndir

Dark Sky

Widget ihtiyacı duyan kişilerin kesinlikle kullanması gereken Dark Sky aynı zamanda her dakika bilgileri güncelleyerek her an en doğru bilgiye ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca uygulama indiren herkese cihazınızdan kullanabileceğiniz en iyi radar işlevini de beraberinden getiriyor.

Dark Sky Android İndir

GO Weather Forecast and Widgets

Sadece Android işletim sistemini kullanan cihazlara indirilebilen uygulama kullanabileceğiniz en iyi hava durumu uygulamaları arasında yer alıyor. Uygulamada diğer hava durumu uygulamalarından farklı olarak aynı zamanda rüzgar tahmininde de bulunuluyor.

GO Weather Forecast Android İndir

GO Weathe Yahoo! Weather Forecast and Widgets

Son derece kolay kullanım özelliklerine sahip olan uygulama aynı zamanda hava tahmini için de detaylı bir bilgilendirmede bulunuyor. Uygulamada eksi olarak söylenebilecek tek şey ise detaylı hava tahmini sayfasını açtığınız anda son derece geniş bir alan kaplayan reklam alması.

Weather Live

Hava tahmini sonuçları son derece etkin şekilde bildirilirken yine günlük yağış ve rüzgar yönü gibi pek çok detaylı tahminde kullanılıyor.

Weather Live Android İndir

 

The Weather Channel

10 günlük son derece geniş bir hava tahmini uygulaması sunan The Weather Channel aynı zamanda sosyal ağ paylaşımı yapılmasını da sağlıyor.

WeatherBug

İsabetli tahminleri ile öne çıkan uygulama aynı zamanda tehlikeli hava olayları içinde uyarılarda bulunuyor.

WeatherBug Android İndir

Weather Underground

Sayıları 30 bini aşkın kaynaktan alınan verileri derleyerek tahminde bulunan uygulama kesin ve doğru sonuçlar almanızı sağlıyor.

Weather underground Android İndir

 


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz