Telefonlar için En İyi Mobil Depolama Servisleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.155 / yorumsuz
Telefonlar için En İyi Mobil Depolama Servisleri

En İyi Mobil Depolama Servisleri Hangileri?

Akıllı cihaz kullanımı her geçen gün yaygınlaşırken cihazının içinde bulunanları korumak isteyen kişilere sunulan en iyi çözüm ise mobil depolama servisleri olarak öne çıkıyor. İşte en iyi mobil uygulama depolama servis önerileri:

Android Telefondan Yedek Alma / iPhone Telefondan Yedek Alma 

1.Mega İle Telefondan Yedek Alma 

Ücretsiz yedekleme imkânı sunan Mega 50 GB gibi son derece geniş bir saklama alanı sunuyor. Kripto yöntemi ile bilgilerinizi kilitleyerek güvenlik altına alan uygulama daha geniş kullanım alanı isteyen kişilere ise ücretli olarak 200 GB boyutunu da sunuyor.

2.Box Üzerinden Yedek Alma 

10 GB büyüklüğünde bir alanda yedekleme yapabilen Box Windows, Office 365, Google Docs, Android ve Mac uygulamaları ile de entegre bir şekilde çalışıyor.

3.pCloud Yedekleme Servisi 

hem mobil hem de veri üzerinden giriş yapılabilen servis 20 GB alanı ücretsiz olarak kullanmanıza olanak sağlıyor. Uygulamanın en çok takdir edilen özelliklerinden biride dosya yükleme sınırı bulunmaması.

4.Dropbox İle Yedekleme 

1 aylık ücretsiz deneme sürümü bulunan Dropbox kalıcı olarak ise 2 GB büyüklüğünde bir kullanım alanı sunuyor. Ancak uygulamaya arkadaşını çağıran kişilere bu alan 16 GB olarak tahsis ediliyor.

5.OneDrive Windows Yedekleme 

5 GB kullanım alanı olan uygulama Windows 10 ile entegre olarak çalışıyor. Bunların yanı sıra tercih edebileceğiniz uygulamalar arasında NextCloud’ la yedek alma, Google Drive Android / iPhone yedek alma, iCloud Apple iPhone yedekleme, SpiderOak bilgisayar ve mobil cihazları yedekleme ve IDrive Facebook Instagram Twitter hesaplarını yedekleme seçenekleri de bulunuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz