2017 Android Yeni En Son Sürümü

/ 29 Ekim 2017 / 1.166 / yorumsuz
2017 Android Yeni En Son Sürümü
En Son Android Sürümü İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı
Düzenli olarak yayımladığı güncellemeler ile kendisini geliştirmeye devam eden Android merakla beklenen Google I/O etkinliğinin tarihini duyurdu. Bilindiği üzere Google her sene yeni ürün ve yazılımlarını tanıttığı büyük bir etkinlik düzenliyor ve geliştiriciler ile ortaklaşa düzenlediği bu etkinlikte son derece sansasyonel ürünlerini tanıtıyor. Google I/O 2017 için ise en az etkinlik kadar ses getirici bir tanıtım gerçekleştirdi. 
Google Twitter Hesabından Bulmaca Soruldu 
Zaten meraklılar tarafından duyuru için bir açıklama yapılması beklenirken beklenen açıklama resmi Google Twitter hesabında yapıldı. Hesapta takipçilere bir bulmaca soruldu ve bulmacanın yanıtı Google I/O 2017 tarihini verdi. Buna göre etkinlik Mayıs ayı içerisinde düzenlenecek. Google I/O 2017 için firma 17 – 18 – 19 Mayıs tarihleri arasında California Mountain View’de yer alan Google şirketinin arka bahçesinde bulunan Shoreline Amfitiyatrosunu tercih ettiğini duyurdu. 
Yeni Android Sürümü Açıklanabilir 
Düzenlenecek olan bu etkinlikle yeni Android sürümünün tanıtılacağına kesin gözüyle bakılıyor ancak konu hakkında Google tarafından resmi bir açıklama yapılmış değil. Ancak firmanın yine de yeni Android sürümü için bu organizasyonu kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni Android sürümü için farklı bir isim verilip verilmeyeceği henüz belli değil. Android Nougat ismi ile devam edilmesi ihtimali ağırlık kazanırken bu ismin Android Nougat 7.2 sürümü olarak güncellenmesi bekleniyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz