Essential Phone Cep Telefonu Özellikleri ve Fiyatı 2017

/ 29 Ekim 2017 / 1.064 / yorumsuz
Essential Phone Cep Telefonu Özellikleri ve Fiyatı 2017

Essential Phone Cep Telefonu Piyasada

Essential Phone Tanıtıldı, İşte Özellikleri!

Android’in mucidi Andy Rubin tarafından geliştirilen gizemli telefon, bugün tanıtıldı! İşte Essential Phone ve özellikleri.

Android’in mucidi Andy Rubin’in şirketi Essential tarafından bir süredir geliştirilen Essential Phone, bugün resmi olarak tanıtıldı. Cesur bir tasarımla karşımıza çıkan cihazın ekran çerçevesi yok denecek kadar ince.

Amiral gemisi sınıfındaki cihazın 699 dolarlık yurtdışı fiyatı pek ucuz değil, ancak sundukları sizi ikna edebilir. Essential Phone, 5,71 inç’lik 2690 x 1312 çözünürlüklü “uçtan uca” ekranla geliyor. Ekranın gerçekten uçtan uca olduğu söylenebilir; 2017’nin üst seviye telefonlarında iyice gözden düşen ekran çerçeveleri, bu telefonda neredeyse yok. 19:10 ekran oranı, telefonun 18:9 ekran oranına sahip Samsung Galaxy S8 ve LG G6’dan daha geniş olduğu anlamına geliyor.

Seramik ve titanyum gibi alışmadığımız bir birleşimden oluşan telefon, titanyumun gücüyle çiziklere ve düşmelere karşı daha iyi dayanma iddiasında. Bununla birlikte su geçirmezlikten hiç bahsedilmiyor. Telefonun 141.5 x 71.1 x 7.8mm’lik boyutları da bu boyuttaki bir ekran için oldukça kompakt.

Essential Phone, çift 13MP f/1.85 arka kamerayla geliyor. Bunlardan biri renkli diğeri siyah-beyaz lens. Önde ise 8MP’lik bir kamera bulunuyor. Her iki kamera da 4K video kaydedebiliyor.

3.040mAh’lik pilin çok büyük olduğu söylenemez ancak Samsung Galaxy S8’in 3.000mAh’lik pilinden biraz daha güçlü. USB Type-C portuyla sunulan cihaz, istasyon aksesuarıyla kablo yerine manyetik olarak bağlanabiliyor.

Snapdragon 835 işlemciye sahip cihaz, 4GB RAM’e sahip, yani kağıt üzerinde en son amiral gemisi telefonlar kadar güçlü. 128GB depolama alanına sahip cihazda microSD kart slotu yok gibi görünüyor. Telefon Android ile çalışıyor ancak arayüzünün ne kadar özelleştirildiğini henüz bilmiyoruz.

Essential Phone’ı diğerlerinden ayıran bir başka özelliği, telefonun arkasındaki manyetik bağlantı yoluyla donanımsal aksesuarlar bağlamaya izin vermesi. Şu ana kadar açıklanan aksesuarlar arasında bir şarj istasyonu ve bir 330 derece kamera var. Şarj istasyonunun fiyatı açıklanmadı ancak kamera 50 dolara ön siparişe sunuluyor. Kameranın ön sipariş sonrasındaki fiyatı, 199 dolar olacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz