Facebook Keşfet Menüsünde Neler Var

/ 29 Ekim 2017 / 1.491 / yorumsuz
Facebook Keşfet Menüsünde Neler Var
Facebook Keşfet Menüsü ve Sunduğu 7 Kolaylık 
Facebook tarafından kullanıma sunulan ancak pek çok kişinin hiç kullanmadığı bir özellik olarak öne çıkan keşfet menüsü aslında gezinirken işinizi kolaylaştıracak pek çok özellik barındırıyor. İşe bu menüyü kullanırsanız yararlanabileceğiniz 7 özellik:
1.Oyunlar Menüsü 
Facebook oyunları oynamayı seviyor ancak sürekli olarak oyun bildirimleri almaktan rahatsız oluyorsanız Facebook oyunlar menüsü tam size göre. Burada yer alan hızlı oyunlar sekmesi sayesinde bildirim almadan oynayabileceğiniz çok sayıda oyuna ulaşabilirsiniz. 
2.Tarihte Bugün Sekmesi 
Uzun yıllardır Facebook ile paylaşımlarda bulunuyorsanız geriye dönük olarak o gün içerisinde geride bıraktığınız yıllar içinde yapmış olduğunuz paylaşımlara bu sekme sayesinde ulaşabilirsiniz. Örneğin 6 senedir Facebook kullanıyorsanız 6 senedir aynı gün yapmış olduğunuz paylaşımlara burada ulaşarak tarihte hoş bir gezinti yapabilirsiniz. 
3.Sayfalar Akışı
Takip ettiğiniz tüm sayfaların paylaşmış oldukları son iletileri takip etmenizi sağlayan sekme olarak öne çıkan sayfalar akışı, yapılan güncel paylaşımları takip etmenizi kolaylaştırıyor. 
4.Hava Durumu 
Pek çok kişinin kullanmadığı bir özellik olsa da Facebook hava durumu uygulaması da barındırıyor. Konum paylaşmayı tercih etmezseniz manuel olarak hava durumu bilgilerine de ulaşabiliyorsunuz. 
5.Çerçeve Oluştur 
Kendi çerçevenizi oluşturabileceğiniz özel bir alan olan bu bölümde yine sadece kendinize özel olarak tasarlayabileceğiniz bir hikâye filtresi oluşturmanıza da olanak sağlanıyor. Onaylanan filtreler ise Facebook ekibi tarafından beğenilirse diğer kullanıcıların beğenisine sunuluyor. 
6.Mağazalar
Konum düğmesini açarsanız bulunduğunuz alana en yakın olan tüm mağazalar önünüze sıralanıyor. Dilerseniz bu mağazalardan internet üzerinden alışveriş yapabiliyor dilerseniz de mağazaları adreslerini öğrenerek ziyaret edebiliyorsunuz. 
7.Kaydedilenler 
Facebook’ta gezinirken kaydettiğiniz tüm bilgilere, paylaşımlara, videolara ve resimlere bu sekme üzerinden ulaşabiliyorsunuz. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz