Facebookun Yeni özellikleri 2017-2018

/ 29 Ekim 2017 / 1.418 / yorumsuz
Facebookun Yeni özellikleri 2017-2018

Facebook Yeni Özellikleriyle Kendini Geliştirdi

Son zamanlarda sosyal paylaşım sitelerinin kullanımı artmış ve bu siteler pek çok bireyin ilk tercihleri arasında yer almıştır. Dünya tarafından en çok kullanılan uygulama, facebook olmaktadır. Buna bağlı olarak insanlar; bildirim yapmak, fotoğraf paylaşmak, sevenlerine ulaşmak için facebook uygulamasını tercih etmektedir.
Kısa süre içerisinde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan uygulama, her geçen gün kullanıcı sayısını da artırmaktadır.

Facebook Kullanıcı Sayısını Artırıyor

Facebook uygulaması, haberleşme ve sosyal paylaşım adına kullanıcılarına farklı seçenekler sunmaktadır. Buna bağlı olarak her yaştan birey, facebook uygulamasını tercih etmektedir. Bu sayede sevilen uygulama, gün geçtikçe kullanıcı sayısını artırmaktadır.

Facebook ‘Susturma’ Özelliğini Test Ediyor

Sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen facebook, yeni özelliğiyle büyük değişim yapmayı planlıyor. Susturma özelliği olarak bilinen özellik, halen test aşamasındadır. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, konuşmak istemedikleri bireyleri sessize alıyor ve onlardan gelen mesajları görmüyor. Böylece facebook kullanıcıları, rahatsız edilemiyor ve güvenli bir iletişim sağlanmış oluyor. Aynı zamanda daha önce Watsupp tarafından bilinen bu özellik, facebook uygulaması içerisinde tek tıkla yapılabiliyor. Bu sebeple kullanıcılar konuşmaları sessize alabiliyor ve mesaj erişimini engelleyebiliyor.

Susturma Özelliğinde Neler Var?

Susturma özelliğinde, geçici süre konuşmayı sessize alma olanağı kullanıcılara sunuluyor. Aynı zamanda özellik kapsamında, farklı aralıklarla sessize alma işlemi gerçekleştirilebiliyor. Sessize alınmak istenen kişi, 24 saat ya da 7 gün ve 30 günlük aralıklarla sessize alınabiliyor. Bunun dışında facebook grupları da sessize alınabilmektedir. Bu sayede kullanıcılar bildirim almayacak ve rahatsız olmayacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz