Facebook Messenger Okunan yazıyı Karşı tarafın Görmemesini Sağlama

/ 29 Ekim 2017 / 1.635 / yorumsuz
Facebook Messenger Okunan yazıyı Karşı tarafın Görmemesini Sağlama

Facebook Messenger’da okundu bilgisi gönderimi nasıl engellenir?

Facebookta Okundu Yazısını Nasıl Engellerim

Okundu bilgisi gönderme furyası popüler mesajlaşma uygulamalarının karşı koyamayacağı diyemeyeceği kritik bir özellik ancak bu özellikten kurtulmak isteyen çok sayıda kullanıcı da var. Erteleyen ya da türlü sebeplerle görünmez olmak isteyen kullanıcılar için Facebook Messenger‘da bu bildirimleri kapatma özelliği henüz yok. FB Unseen, birileri bu özelliği popülerleştirene kadar kullanabileceğiniz üçüncü parti bir eklenti.

Facebook Messenger için geliştirilmiş bir reklam engelleyici gibi çalıştığını söyleyen FB Unseen, bir Chrome, Firefox ve Opera tarayıcı eklentisi. Yapmanız gerek eklentiyi indirip, Messenger sohbetlerinize başlamak ve tamamen görünmez olma hakkınızı kullanmak. Zira eklenti, yalnızca “Okundu” bildirimlerini durdurmakla kalmıyor; son aktif görüldüğünüz zaman, alındı bilgisi ve mesaj yazdığınızı işaret eden imgeleri de engelliyor. Eklentiyle birlikte mesajları “okundu” olarak işaretleyebiliyorsunuz.

FB Unseen, yayınlandığı tarihten kısa bir süre sonra Facebook’ta bloklandı. Yani eklentiyi doğrudan Facebook ya da Messenger üzerinden arkadaşlarınızla paylaşmanız mümkün değil. Bunun için WhatsApp ve diğer mesajlaşma uygulamalarını kullanmanız gerekiyor. Eklenti ise Facebook web’de sohbet sırasında vaatlerini yerine getiriyor.

FB Unseen bir süre önce Ghost for Chat ile süregelen trendin bir ürünü olarak görülebilir. Ghost for Chat, Chrome uygulamasıyla Facebook’ta sizi görünmez yapan yazılımlara iyi bir alternatif olarak sunulmuştu.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz