Fire Emblem Heroes Oyunu İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.291 / yorumsuz
Fire Emblem Heroes Oyunu İndir

Fire Emblem Heroes İndirmeye Hazır!

Nintendo tarafından geliştirilen Fire Emblem Heroes hem Android hem de İOS cihazlarda mağazalarda yayımlanmaya başlandı. Üstelik oyunu indirmek isteyen kişilerden hiçbir ücret talep edilmiyor.

Nintendo Mobildeki İlk Freemium Uygulama

Bir süre önce Nintendo tarafından mobil oyunlar kategorisinde indirmeye sunulan Süper Mario Run oyununun tam tersine Fire Emblem Heroes oyunu ücretsiz olarak sunuluyor. Nintendo tarafından mobil dünyada sunulan ilk freemium oyun olan uygulamada oyunu ücretsiz olarak indirebiliyorsanız ancak uygulama içindeki bazı özellikleri ancak satın alma işleminin ardından kullanmanıza izin veriliyor.

Oyun Kademeli Olarak İndirmeye Sunuluyor 

Şu anda Google Play Store ya da İOS AppStore üzerinden Fire Emblem Heroes yazmanıza rağmen oyunu henüz görüntüleyemeyebilirsiniz. Çünkü oyun kademeli olarak bölgelere göre indirmeye açılıyor. Bu nedenle ara ara mağazaya girerek kontrol etmeniz durumunda oyunu indirmeye sunulduğu anda ücretsiz olarak almanız mümkün.

Daha Fazla Oynamak İsteyenler Ücret Ödeyecek

Diğer pek çok freemium oyun türünde olduğu gibi sıra tabanlı olarak oynanan bir oyun olan Fire Emblem Heroes bu sayede oyunda daha kısa sürede yükselmek için daha fazla zaman harcamak isteyen kişilere ücretli olarak dövüş hakkı veriyor. Şimdi gözler Fire Emblem Heroes oyunundan Nintendo firmasının hedeflediği parayı kazanıp kazanamayacağı sorusunun yanıtına çevrilmiş durumda. Bu başarıya göre diğer oyunlar içinde markanın benzer hizmetler sunması bekleniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz