Ninja Spinki Challenges Android Oyunu

/ 29 Ekim 2017 / 1.349 / yorumsuz
Ninja Spinki Challenges Android Oyunu

Flappy Birds’den Daha Çildirtici Bir Oyun Karsinizda Ninja Spinki Challenges!

Dong Nguyen tarafindan gelistirilen ve tüm dünyada adeta firtinalar estiren Flappy Birds yakaladigi basariyi bir üst seviyeye tasimakta kararli görünüyor. Bunun için kollari sivayan firma çilginligin dozunun çok daha arttirildigi Ninja Spinki Challenges oyunu ile Android Play Store ve Apple AppStore magazalarinda yerini aldi.

Parmalarini Daha Hizli Oynatan Kazanacak 

Flappy Birds oyununda oldugu gibi parmaklarini çok daha seri kullanan kisilerin çok daha hizli ilerlemelerine izin veren oyunda 6 farkli mini oyun içeriyor. Oyunun en kötü tarafi ise kesinlikle bagimlilik yapacak gibi görünmesi. Çünkü oyun son derece eglenceli bir yapiya sahip ve parmak hiziniza bagli olarak seviyeleri atlamaniz gerekiyor. Atlanan her seviye ise bir önceki seviyeden çok daha zor kosullara sahip oldugu için kisinin hirsi artiyor ve oyunu elinden birakamiyor.
 
Ninja Olmaya Hazir Misin?

Zaten oyunun tanitiminda yer alan “Ninja egitimi son derece zordur” slogani daha oyunu indirmeden nasil bir ise bulastiginizi gözler önüne seriyor. Oyunun her kademesinde farkli özellikler sunuluyor. Oyunun öne çikan özelliklerinden biride son derece eglenceli müziklere sahip olmasi. Zaten oyunu indiren pek çok kiside bu müzigi son derece eglenceli bulduklarini dile getiriyor. Oyunu Google Play Store üzerinden ve IOS AppStore üzerinden Ninja Spinki Challenges yazarak ücretsiz indirmeniz mümkündür.

iOS Için : Ninja Spinki Callenges Indir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz