Galaxy Note 8 4 GB Versiyonu Fiyatı Ne Kadar Olacak

/ 29 Ekim 2017 / 1.274 / yorumsuz
Galaxy Note 8 4 GB Versiyonu Fiyatı Ne Kadar Olacak
Galaxy Note 8 Daha Ucuz Versiyonu İle Satışa Sunulacak
Samsung markasının amiral modeli olan ve her yıl satış rekorları kırma başarısı gösteren Galaxy Note serisinin son üyesi Galaxy Note 8 satış fiyatı ile büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Telefonu satın almak isteyen çok sayıda kişi yüksek satış fiyatı ile bekleme kararı alırken Samsung daha düşük fiyat etiketine sahip ikinci bir versiyonu satışa sunacağını açıkladı. 
Galaxy Note 8 4 GB Versiyonu Daha Ucuz Olacak
6 GB RAM seçeneği ile satışa sunulan Galaxy Note 8 ayrıca 64 GB, 128 GB ve 256 GB olmak üzere 3 farklı depolama modelini barındırıyor. Bu seçeneklerin satış fiyatları henüz resmi olarak açıklanmış olmasa da cihazın satışa sunulacağı ilk ülkeler arasında yer alan Çin’de 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanı olan modelin yaklaşık olarak 6 bin 288 Yuan yani 942 dolar civarında olması bekleniyor. Aynı cihazın 4 GB RAM olan versiyonun ise bundan yaklaşık 100 dolar daha ucuza satılması bekleniyor ki bu da fiyatın oldukça cazip olması anlamına geliyor. 
Diğer Özellikler Birebir Aynı Olacak 
Galaxy Note 8 fiyatı açısından daha ucuz bir seçenek olarak öne çıkan cihazın RAM kapasitesinin dışında kalan tüm özellikleri birebir aynı olacak. Yani cihazda değişen tek özellik cihazın RAM kapasitesi olacak, kamera ve diğer özellikler birebir aynı olarak üretilecek. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz