Samsung Galaxy S5 Batarya Dolu ama Telefon Kapanıyor

/ 29 Ekim 2017 / 4.047 / yorumsuz
Samsung Galaxy S5 Batarya Dolu ama Telefon Kapanıyor
Galaxy S5 batarya dolu olmasına rağmen telefon kapanıyor problemi 
Bazı Samsung Galaxy S5 sahiplerinin karşılaştığı bir konu Samsung Galaxy S5 batarya dolu olmasına rağmen rastgele kapatıyor.
Galaxy S5’in rastgele kapattığı ve rastgele şekilde yeniden başlatıldığı bu sorun bu akıllı telefon için normal değil. Aşağıda, Samsung Galaxy S5’in batarya dolu olmasına rağmen devre dışı bırakılmasına ve yeniden başlatılmasına nasıl düzeltilebileceğini açıklayacağız.
Galaxy S5 Fabrika Ayarı nasıl yapılır? 
Samsung Galaxy’yi bu problemden kurtarmak için denemeniz gereken ilk yöntem akıllı telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamaktır. Aşağıda Galaxy S5’in fabrika ayarlarına nasıl sıfırlanacağı konusunda bir kılavuz bulunmaktadır. Galaxy S5’e fabrika ayarlarına sıfırlamadan önce herhangi bir verinin kaybolmasını önlemek için tüm dosyaları ve bilgileri yedeklemeniz gerektiğini unutmayın.
Samsung Galaxy S5’te önbelleği temizleme
Galaxy S5’i fabrika ayarlarına döndürdükten sonra, akıllı telefonun önbellek bölümünü silin (Galaxy S5 önbelleklerini nasıl temizleyeceğinizi öğrenin). Galaxy S5 cihazını kapatın ve Güç, Ses Seviyesi ve Home düğmelerini birlikte basılı tutun. Samsung logosu üst kısımda mavi bir kurtarma metni görünüyorsa, bırakın. Kurtarma menüsünde, önyükleme bölümünü silip vurgulamak için Sesi Kısma düğmesini kullanabilirsiniz ve seçmek için Güç düğmesine basabilirsiniz. İşiniz bittiğinde, şimdi yeniden başlatma sistemini vurgulamak için Ses düğmelerini kullanın ve onu seçmek için Güç düğmesine basın.
Yukarıdaki yöntemlerden hiçbiri işe yaramazsa, Samsung Galaxy S5’ünüzün hala garanti kapsamında olup olmadığını kontrol etmeniz önerilir. Bunun nedeni, akıllı telefonda ciddi sorunlar olabileceği ve Galaxy S5’in hala garanti kapsamındaysa, sorunlarınızı çözecek şekilde değiştirilebilir olmasıdır.
Sorununuz Çözüldü mü, Siz hangi yöntemi uyguluyor sunuz ?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz