Google Yeni Mesajlaşma Uygulaması Area 120 İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.184 / yorumsuz
Google Yeni Mesajlaşma Uygulaması Area 120 İndir
Google Area 120 Şimdi Yeni Mesajlaşma Uygulaması İle Play Store’da 
Google’ın Area 120 girişimi tarafından geliştirilen ilk uygulama olma unvanına sahip olan Uptime hatırlanacağı üzere geride bıraktığımız günlerde tanıtılmıştı. Tanıtılan uygulama ilk olarak sadece İOS işletim sistemine sahip olan cihazlara indirilebiliyordu. Yapılan yeni güncelleme ile beraber Android işletim sistemini kullanan kişilere müjdeli haber verildi ve “Supersonic Fun Voice Messenger” uygulaması indirime sunuldu. 
Mesajlaşma Hiç Bu Kadar Eğlenceli Olmamıştı
Google Area 120 platformu tarafından geliştirilen son mesajlaşma uygulaması olan Supersonic Fun Voice Messenger adından da anlaşılacağı üzere mesajı oluştururken sesinizi kullanmak zorunda olmanız. Mesaj oluştururken klavyeyi değil de sesinizi kullanıyorsunuz. Konuşmalarınızı algılayan mesajlaşma uygulaması siz konuştuğunuz süre boyunca söylediğiniz sözleri yazıya döküyor ve buna uygun emojiler oluşturuyor. 
Uygulamanın kötü tarafı ise mesajların eş zamanlı olarak aktarılması. Bu nedenle oluşturduğunuz mesajı düzenleme ya da üzerinde değişiklik yapmanıza izin verilmiyor. Buna ek olarak sizin istemediğiniz ya da hiçbir anlam veremediğiniz emojiler de bazen mesaj metninize otomatik olarak ekleniyor ve sizin bu duruma hiçbir şekilde müdahale etmenize izin verilmiyor. Günlük kullanım için geliştirilen uygulamada yollanan mesajlar dinlendikten hemen sonra siliniyor. Uygulama üzerinden konuşmak isteyen kişilerin mutlaka “Supersonic Fun Voice Messenger” uygulamasını indirmeleri gerekiyor. Yani konuşmaya katılmak isteyen kişilerin tümünde bu uygulamanın yüklü olması zorunluluğu bulunuyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz