Kurumsal Video komferans uygulaması Google Meet İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.474 / yorumsuz
Kurumsal Video komferans uygulaması Google Meet İndir

Google Kurumsal Video Konferans Uygulaması “Google Meet” İle Hizmetinizde 

Artık nerede ise her gün yeni bir uygulamasını tanıtmaya devam eden Google bu sefer kurumsal müşterileri için geliştirdiği özel bir uygulamayı tanıttı. Kurumsal video konferans uygulaması olarak lanse edilen ve Google Meet adı verilen yeni uygulamada pek çok kolaylık ve yenilik kullanıma sunuluyor.

İletişim Uygulamaları Dikkat Çekiyor

Daha önce iletişim uygulamaları konusunda son derece özel çalışmalara imza atan Google bu sefer tamamen kurumsal müşterilerinin kullanımına sunacağı Google Meet uygulamasını tanıttı. Uygulamanın şu an için eleştirilen tek yanı ise henüz Android sürümünün Google Play Store mağazasında yer almaması oldu. Uygulama şu anda İOS üzerinden ve web uygulaması olarak indirilebiliyor. Android sürümünün ne zaman kullanıma sunulacağı ile alakalı olarak ise henüz net bir açıklama yapılmış değil.

Video Konferans HD Kalitesinde Olacak 

Amazon tarafından geride bıraktığımız günlerde duyurulan Chime konferans uygulamasının ardından Google mühendisleri tarafından böyle bir adım atılması zaten bekleniyordu. Yoğun rekabetin yaşandığı video konferans uygulaması alanında Google Meet uygulaması ile rekabette bende varım derken G Suite kullanıcıları uygulama üzerinden HD video konferans toplantıları düzenleyebilecek. Yine düzenlenen toplantılara katılım gerçekleştirilecek. Masaüstü sürümünde kişinin kod girmesi halinde toplantılara katılmasına ve planlanan toplantı takvimine ulaşmasına izin verilmekte olup sadece kişinin web sitesi üzerinden yeni toplantı oluşturmasına izin verilmemektedir.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz