Android Go özellikleri Nedir

/ 29 Ekim 2017 / 1.093 / yorumsuz
Android Go özellikleri Nedir

Google Özel Android İşletim Sistemi Serisi Android Go

Google, Android Go ismini verdiği özel bir Android sürümünü resmi olarak tanıttı. Peki nedir bu Android Go, ne işe yarayacak?

Google, düzenlediği yıllık I/O konferansında, Android Go ismini verdiği, özel bir Android sürümünü tanıttı. Aslında Android Go’ya tam bir Android sürümü demek çok da doğru olmayabilir; Google O da dahil olmak üzere, gelecekteki yeni Android sürümlerinin hepsinin bir de Android Go seçeneği bulunacak.

Bahsettiğimiz uygulamalardan en önemlisi, kesinlikle YouTube Go. YouTube Go, YouTube uygulamasının veri kullanımı (ve RAM kullanımı) açısından optimize edilmiş hali olacak. Ayrca Google Play Store’da da, Android Go kullanan cihazlar için özel bir bölüm bulunacak ve bu bölümde, “Lite” uygulamaların tümü listelenecek.

Bir süre önce Android One programı ile benzer bir adım atan Google, bu programdan pek de beklediğini alamamıştı. Şimdiyse Android Go ile, Google’ın çabasını bir adım daha ileri taşıdığını söylemek mümkün.

Android Go’lu ilk cihazların, 2018 yılının ilk çeyreğinde piyasada olması bekleniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz