Google Pixel 2 cep telefonu

/ 29 Ekim 2017 / 1.044 / yorumsuz
Google Pixel 2 cep telefonu
Google Pixel 2 İçin Çıtayı Yükseltmeye Devam Ediyor 
Google tarafından geliştirilen akıllı telefon Google Pixel tüm dünyada yakaladığı başarılı satış grafiği ile şirketin yüzünü güldürürken Google şimdiden Pixel 2 serisinin çalışmalarına başlamış durumda.  Samsung Galaxy S7 ve iPhone 7 gibi üst segment telefonlar tarafından sunulan su geçirmezlik özelliğinin büyük ilgi görmesi sonucunda Google Pixel 2 cep telefonunda bu özelliğe yer verme kararı aldı. 
Pixel Serisine Yetişmedi Ancak Pixel 2’de Kesinlikle Olacak 
Sızdırılan bilgilere göre Google aslında serinin ilk ürünü olan Pixel modelinde de su sızdırmazlık özelliğine yer verecekti ancak önceliğin cihazın kamerasına verilmesi nedeniyle projeyi geliştirecek yeterli zaman bulamadı. Pixel 2 serisinde kameranın geliştirilmesi için çok fazla zamana ihtiyaç duymayan firma açığa çıkan fazla zamanı su geçirmez akıllı telefon üretmek için değerlendirecek. 
Hall “Bir Sonrası Cihaz Kesinlikle Su Geçirmez Olacak”
Dünyanın en büyük Google fan sitesinin kıdemli editörlerinden biri olan ve daha öncede açıkladığı pek çok bilgi doğru çıkan Stephen Hall kendi twitter hesabından paylaştığı bilgi ile kesinlikle Pixel 2 modelinin su geçirmez olarak satışa sunulacağını iddia etti. Hall yapmış olduğu açıklamada bilgileri Google fan sitesi yerine twitter adresinden paylaşma nedeni olarak henüz bilginin kesin teyit edilmemesi olarak açıklarken ancak daha önce aynı kaynaktan aldığı sayısız bilginin kesin doğru çıktığını belirtiyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz