Google Pixel 2 Edge Sense Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 1.239 / yorumsuz
Google Pixel 2 Edge Sense Özelliği

Google Pixel 2 Yepyeni Bir Özellikle Satışa Sunulacak 

2. nesil Pixel serisi olması beklenen Google Pixel 2 tanıtımı için geriye sayım devam ediyor. Tanıtımın yapılacağı tarih yaklaştıkça cihaz ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ederken gelen tüyolara göre cihazda yepyeni bir özellikte kullanıcıların beğenisine sunulacak. İlk olarak HTC U11 modelinde kullanılan bir özellik artık Google Pixell müşterileri tarafından da kullanılabilecek.

Edge Sense Özelliği Karşınızda 

Google mühendisleri tarafından üzerinde titizlikle çalışılan ve pek çok yeni özelliğe kavuşturulan Google Pixel 2 cihazında daha önce HTC U11 modelinde kullanılan telefonu sıkarak işlem yapma özelliği yüklendi. Google tarafından Edge Sense adı verilen bu yeni özellik sayesinde selfie çekmek gibi pek çok işlem artık çok daha kolay bir şekilde yapılabilecek. Yani telefonun kullanımı çok daha kolay bir hale getirilirken cihazın popülaritesi arttırılmaya çalışılacak.

Telefonunuzu Değiştirmeyi Düşünebilirsiniz

Google tarafından “telefonunuzu değiştirmeyi düşünüyor musunuz?” sloganı ile satışa sunulan Google Pixel 2 artı pek çok özellik ile akıllı telefon kullanıcılarının gönlünü çelmeye çalışacak. Cihazda Snapdragon 835 işlemci kullanılırken buna ek olarak 64  GB depolama alanı ve 4 GB RAM gibi üstün özellikler de cihazın rakiplerinin arasından sıyrılmasını sağlayacak gibi görünüyor. Akıllı telefon satın almak isteyen kişilerin en çok dikkat ettikleri konuların arasında yer alan kamera özellikleri hakkında ise henüz Google tarafından sızdırılan kesin bir bilgi bulunmuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz