2017 Google Pixel Microfon Arızası Çözümü

/ 29 Ekim 2017 / 1.359 / yorumsuz
2017 Google Pixel Microfon Arızası Çözümü

Google Pixel İçin Resmen Mikrofon Arızasını Kabul Etti

Google tarafından uzun çalışmalar sonucunda hayata geçirilen akıllı cep telefonu modeli Google Pixel için uzun süredir telaffuz edilen mikrofon arızası resmen kabul edilmiş oldu. Google tarafından yapılan resmi açıklama ile beraber Google Pixel ve Google Pixel XL modellerinde mikrofon arızası olduğu doğrulandı.

Forumlar Bu Konuda Şikâyetler İle Dolmuştu 

Teknoloji forumlarının pek çoğunda yapılan yorumlarda Google Pixel ve Google Pixel XL modelini tercih ederek alan kişilerin mikrofon arızası olduğu yönünde şikâyet konuları açtığı görülüyordu. Çoğu kullanıcı mikrofonun çalışırken sorun çıkardığından şikâyet ederken bazı kullanıcılar ise mikrofonun normalde sorunlu çalıştığını ancak video kayıt formatına geçtikleri anda sorunsuz bir şekilde çalıştığını dile getiriyordu.

Arıza Garanti Kapsamında Giderilecek

Gelen yoğun sorular karşısında Google temsilcisi Brian Rakowski resmi açıklama yaptı ve mikrofonla ilgili donanımsal bir sorun yaşadıklarını doğruladı. Rakowski yapmış olduğu açıklamada sorunlu telefonların sınırlı sayıda olduğunu dile getirerek bu telefonların Google tarafından garanti kapsamına alındıklarını ve bedelsiz olarak tamir edilerek tekrar sahiplerine sorunsuz bir şekilde iade edeceklerini dile getirdi. Pek çok kullanıcı ise cihaza saç kurutma makinesi ile sıcak hava tutarak mikrofon sorununu çözdüğünü dile getirse de ücretsiz tamirat hakkı sunulduğu için Google Pixel ve Google Pixel XL modellerini tercih eden kişilerin telefonlarını kendilerinin tamir etmeye çalışmaları yerine yetkili servislere yönlendirmeleri öneriliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz