Google Yı Halo 360 Derece Kamera Özellikleri Satış Fiyatı Ne Kadar

/ 29 Ekim 2017 / 1.290 / yorumsuz
Google Yı Halo 360 Derece Kamera Özellikleri Satış Fiyatı Ne Kadar

Googleda 330erece Kamersı Yı Halo 

Google’ın 330 derece video çekimleri için yeni bir 17’si bir arada kamerası var. Google yeni 17-in-1 330 Derece Kamerası YI HALO’yu Duyurdu.

Google’ın 330 derece video çekimleri için yeni bir 17’si bir arada kamerası var.

Google yeni 17-in-1 330 Derece Kamerası YI HALO’yu Duyurdu. Jump Programının yeni ürünü…

2015 yılında Google, VR ve 330 ??derecelik içerik oluşturma sürecini tanıtmak ve basitleştirmek için Jump adlı bir programı başlatmıştı. Sürükleyici bu eğlence alanını geliştirmek için şirketin yeni bir donanım geliştirmek istemesi ve bu konuda oldukça hevesli olması sürpriz değil.

Bu kapsamda Google Xiaomi destekli Çinli donanım üreticisi Yi ile Halo’yu oluşturmak ve geliştirmek için bir araya geldi. Bu yeni 17’si bir aradaki kamera sistemi ile 8K x 8K stereoskopik 330 derece çekimleri 30 fps kalite ile yakalayabiliyorsunuz. 6K x 6K yı ise 60 fps ile elde edebiliyorsunuz.

Gelelim Google yeni 17-in-1 330 Derece Kamerası YI HALO ‘nun Satış Fiyatına!

Bu yeni 17’si bir arada 330 derece kameranın satış fiyatı 17.000 Dolar. Bu yeni kamera sistemi ile neler yapabileceğinize kısa bir örnek;

Yi HALO 17-in-1 330 Derece Video Kamera

Kurulumu kolay ve 7.7 lbs yani yaklaşık 3.5 kg ağırlığındaki kamera tek bir şarjla 100 dakika kullanım süresi sunuyor. Uzun süreli kullanım için yedek bataryası da var.

YI Halo etrafında 16 kamera var ve birde yukarı bakan ortada bir kamera var. Android telefonunuza yükleyeceğiniz Android uygulamasıyla da kontrol edebilirsiniz.

Google’ın Jump Programının yeni ürünü Yi Halo

2015 yılında Google ile ortaklık kuran GoPro Odyssey gibi Halo, 330 derecelik sunum için tüm görüntüleri sorunsuz bir şekilde birleştirmek için şirketin Jump Assembler’ı birlikte çalışıyor.

Google ayrıca, seçkin film yapımcılarına Halo ve Jump Assembler yazılımlarına erişim izni vermek için bir program olan Jump Start’ı da başlatıyor; böylece kendi 330 derece filmlerini yaratabilecekler. Şirket, bu araçları 100’den fazla yaratıcıya sağlayacağını açıklarken, önce 22 Mayıs’a kadar bu programa kayıt olmanız gerekiyor.

Bu kadar parayı yatıracak gücünüz varsa bu yaz YI Halo’yu satın alabilirsiniz.

Yi hakkında daha detaylı bilgiler şirketin internet sitesinde yayımlanıyor.

Introducing the next generation of Jump on The Keyword


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz