Gurme ve Gurme Adayları İçin Gurme Uygulaması İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.226 / yorumsuz
Gurme ve Gurme Adayları İçin Gurme Uygulaması İndir

Yeni Lezzetler Keşfetmek İsteyen Gurme ve Gurme Adayları İçin “Gurme Uygulaması”

Yemek kültürünün her geçen gün kendisini geliştirmeye devam ettiği günümüzde profesyonel gurmeler kadar amatör gurmeler içinde en büyük sorun kaliteli mekânları keşfedebilmek oluyor. Yemek yemekten ziyade yeni yemek ve tat deneyimleri yaşamak isteyen kişileri hedef kitlesi haline getiren Gurme uygulaması şu anda ne yazık ki sadece İOS işletim sistemini kullanan cihazlara App Store üzerinden indirilebiliyor. Android platformunda şu an için uygulamayı indirmenize izin verilmiyor.

Restoran Değerlendirmesini Ünlü Gurmeler Yapıyor 

Diğer restoran / mekân değerlendirme uygulamalarından farklı olarak bu uygulamada değerlendirmeyi şefler ve gurmeler yapıyor. Yine gurme blogları tarafından yapılan değerlendirmeler ile yorumlar uygulamaya taşınıyor ve bu sayede işin profesyonelleri tarafından yapılan değerlendirmeler ışığında kendinizi ve damağınızı bilmediğiniz maceralara atmanıza gerek kalmıyor.

Yeme İçmedeki Yeni Referans Noktanız 

Yeme içme tutkunlarına referans olması amacı ile 6 aylık titiz bir çalışma sürecinin sonucunda hayata geçirilen uygulama Tolga Dikici’nin ellerinden çıkıyor. Uygulamada şu anda incelemesi yapılan 550’den fazla mekân ile sayıları 800’ü geçen inceleme yer alıyor. İncelemelerin tümü ise 12 farklı değerli gurme kaynağı üzerinden derlenmiş olarak görülüyor. Yaklaşık 1 aylık zaman dilimi içinde 2 binden fazla kişinin keşfettiği uygulamada Türkiye’de gurme denildiğinde ilk akla gelen isimler olan Vedat Milor ile Mehmet Yaşin gibi ünlü gurmeler ile Ömür Akkor gibi yine ülkemizin en önemli şeflerinin yapmış olduğu değerlendirmelere yer veriyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz