2017 Haftanın Android Oyunları

/ 29 Ekim 2017 / 1.085 / yorumsuz
2017 Haftanın Android Oyunları

Haftanın Mobil Oyunları Listesi

22 Ocak haftasını kapsayan en popüler oyunlar listesi belirlendi. Listede birbirinden farklı oyunlar yer alırken mobil oyun sektörünün iddiasını koruduğu görülüyor

Star Wars Force Arena

Android ve İOS işletim sistemine sahip olan cihazlara indirilebilen Star Wars Force Arena her iki platformda da ücretsiz oyunlar kategorisinde yer alıyor. Yükseltilebilen karakter ve birimlere sahip olan oyun Rogue One esintileri taşıyor.

Star Wars Force Arena Android İndir

Towaga 
 

2 boyutlu Arcde oyunlar kategorisinde yer alan Towaga son derece aksiyon dolu bir oyun olarak öne çıkıyor. Özellikle de canlı görselleri ve etkileyici grafikleri ile son derece zevkli bir oyun oynama ayrıcalığı yaşamanızı sağlıyor. Hem İOS hem de Android işletim sisteminde oynanabilen oyun İOS platformunda 10 lira, Android platformunda ise 11 liralık bir ücretle satışa sunuluyor.

Towaga Android İndir

Journey of HaHa
 

Yine hem Android hem de İOS işletim sisteminde oynanabilen oyunlar arasında yer alan Journey of HaHa zorlu seviyeleri aşmanızı sağlıyor. HaHa adındaki karakter ölümcül tehlikelere sahip olan kulenin zirvesine ulaşılmasını sağlamak amacı ile odaların aşılmasını amaçlıyor.

Journey HaHa Android İndir

Xenoraid

Arcade oyunları seven kişilere yönelik olarak geliştirilen son derece özel bir oyun olan Xenoraid eski oyunları anımsatan özellikleri yeniçağın modern teknolojisi ile harmanlıyor. Bu sayede eskileri özleyen kişilere yepyeni bir oyuna kavuşma hakkı tanıyor. Ancak oyun sadece İOS cihazlarda oynanabiliyor ve Android cihazlar henüz oyunu indiremiyor.

Xenoraid iOS İndir


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz