İnstagram Ekran Görüntüsü Alan Kişiye Bildirim Gönderme

/ 29 Ekim 2017 / 1.478 / yorumsuz
İnstagram Ekran Görüntüsü Alan Kişiye Bildirim Gönderme
İnstagram Snapchat Çekişmesi Tüm Hızı İle Devam Ediyor 
Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri olan Instagram ne yazık ki Snapchat uygulamasına karşı olan sert tutumunu sürdürmeye devam ediyor. Daha önce Snapchat uygulamasının özelliği olan “kaydedilmesinin istenmediği mesajlar” özelliğini kendi üyelerinin kullanımına sunan Instagram sert tutumunu bir adım ileriye taşıyarak şimdi de bu mesajların ekran görüntüsünü alan kişileri bildirme özelliğini getirdi. 
Bilindiği üzere bu özellikle de Snapchat tarafından kullanıcılara sunuluyor ve kaydedilmesi istenmeyen silinecek olan mesajın ekran görüntüsünü alan kişi bu mesajı paylaşan kişiye bildiriliyor. Instagramın neden Snapchat uygulamasını hedef aldığı bilinmezken uygulamayı son derece büyük bir rakip olarak görmesi nedeni ile böyle sert bir tutum aldığı da gelen iddialar arasında bulunuyor. Instagram’ın tek başına zaten yeteri kadar iyi bir uygulama olduğunu belirten kullanıcılar ise gelen bu yeni özelliklerin hiç hoş olmadığını dile getiriyor. 
Kullanıcılarının yoğun eleştirisine maruz kalan Instagram yönetiminin konu hakkında geri adım atıp atmayacağı büyük merak konusu olurken pek çok kişi artık “amaç Snapchat uygulamasını bitirmek mi?” sorusunu soruyor. Instagram silinecek olan bir mesajın ekran görüntüsü alındığı durumlarda bu ekran görüntüsünü alan kişinin bildirimi mesajı paylaşan kişiye gönderiliyor. Ancak bu durum sadece silinecek olan mesajlar ile ilgili olarak gerçekleşiyor ve diğer mesajlara ait ekran görüntüleri için hiçbir bildirimde bulunulmuyor. 
İnstagram Snapchat İle Baş edebilir mi?

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz