İnstagrama Gelen yeni Özellikler 2018

/ 29 Ekim 2017 / 1.145 / yorumsuz
İnstagrama Gelen yeni Özellikler 2018

Instagram Uygulamasından Yeni Özellik Geldi!

Sosyal medya olarak adlandırılan uygulamalar arasında ne çok tercih edilen Instagram, dünya çapında geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır. Buna bağlı olarak, sosyal medya kullanıcıları en çok Instagram uygulamasını tercih etmektedir.

Instagram uygulamasında; fotoğraf ve video paylaşma, anlık hikâye paylaşma, mesajlaşma, yorum yapma gibi pek çok özellik bulunmaktadır.

700 Milyondan Fazla Kişi Instagram Kullanıyor

Sosyal medya üzerinde yapılan çalışmalarda, kullanıcı değerleri belirlendi. Dünya üzerinde yapılan değerlendirmelere bağlı olarak 700 milyondan fazla birey, ınstagram uygulamasını kullanıyor. Uygulamada her yaştan bireyler yer alıyor. Her geçen gün kullanımı artıran uygulama, kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor.

Artık Instagram’da Ses Aktifliği Özelliği Yer Alıyor

Instagram’da pek çok kullanıcı video paylaşımı yapmaktadır. Videoları izlemek isteyen kullanıcılar, ses için video üzerine bir kez tıklamaktadır. Ancak bu tıklamalar yanlış sonuçlara sebebiyet verebilmektedir. Bu durumun farkında olan uygulama yöneticileri, yeni çözümlerle uygulamayı geliştirmeye çalışmıştır. Video açıldığında ve bir videonun sesi duyulmak istendiğinde video üzerine bir kez tıklanır. Buna bağlı olarak diğer tüm videolara ses aktifliği özelliği sunulur. Böylece her video için ayrı ayrı tıklama yapmaya gerek kalmamaktadır. Bu sayede ınstagram kullanıcılarına, kullanım kolaylığı sağlanmaktadır.

Ses Tercihi Özelliği Kullanıcılardan Tam Not Aldı

Yeni özelliğiyle kullanıcılarını buluşturan ınstagram, kullanıcıların beğenisine sunuldu. Ses tercihi konusunda başarılı bir çalışma yapan yöneticiler, kısa süre içerisinde özelliği devreye soktu. Videolarda yer alan ses tercihi özelliği, ınstagram kullanıcılarından tam not almayı başardı.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz